'You'nun Etkisinden Çıkamayanlar Buraya! Netflix’in Yeni Filmi 'Secret Obsession'

Konu sahibi son olarak 1423 gün önce görüldü
You’nun yeni sezonunun ne zaman başlayacağı açıklanmamışken Netflix’ten takıntılı bir adamı anlatan secret obsession adında yeni bir film geldi.
Filmin fragmanından da anlaşılacağı gibi film tüyler ürpertici.

https://m.youtube.com/watch?v=Nc6loZU3kjQ

You dizisinin bizim kızları terse düşürmesine hastayım. İlk 3-4 bölümde erkek karakteri kestiremeyip övgülere başlamışlardı. Daha ilk bölümden o kişinin hastalıklı olduğu aşikarken. Genel olarak bu duruma düşüyorlar (:
Bunu izlemedim ama bakalım.

You dizisinin bizim kızları terse düşürmesine hastayım. İlk 3-4 bölümde erkek karakteri kestiremeyip övgülere başlamışlardı. Daha ilk bölümden o kişinin hastalıklı olduğu aşikarken. Genel olarak bu duruma düşüyorlar (:
Bunu izlemedim ama bakalım.

Aslında Beck bu durumu biraz da olsa hissediyor, sonlara doğru ölümü yaklaştığında dürüst oldu kendine karşı. Beck masum biri değil, böyle birini arzuluyordu, arkasını toplayacak, ona her koşulda destek olacak, ama hatası Joe’nin bu denli bir ruh hastası olduğunu kestirememesi, yine de o sonu kesinlikle hak etmiyordu.

Henüz yayınlanmadı.

Aslında Beck bu durumu biraz da olsa hissediyor, sonlara doğru ölümü yaklaştığında dürüst oldu kendine karşı. Beck masum biri değil, böyle birini arzuluyordu, arkasını toplayacak, ona her koşulda destek olacak, ama hatası Joe’nin bu denli bir ruh hastası olduğunu kestirememesi, yine de o sonu kesinlikle hak etmiyordu.

Henüz yayınlanmadı. ��

Yağmurdan kaçıp doluya tutulmaktı onunkisi. Genel olarak güven kaybı yaşamış ve kendine güveni bitmiş bir insanın o anında yaptığı hatalar. Güzel bir konusu ve oyuncular olarak iyi bir cast vardı ama dediğin gibi sonu kötü

St'ye başladım şu an 1.sezon bitti şahane gidiyor. Sanırım St'den sonra You vs tarzı konulu içerikler pek dikkatimi çekecek gibi gözükmüyor. -ki sonu beni hayal kırıklığına uğratmıştı- Ama denenebilir mi? Neden olmasın?

St'ye başladım şu an 1.sezon bitti şahane gidiyor. Sanırım St'den sonra You vs tarzı konulu içerikler pek dikkatimi çekecek gibi gözükmüyor. -ki sonu beni hayal kırıklığına uğratmıştı- Ama denenebilir mi? Neden olmasın?

Biz onu bitirdik, daha 2 sezonun var. you da güzel.

Geri