Yorumsuz.!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
945477_507705302617204_445576032_n.jpg

Kürtaja son derece karşı biriyim.Bebeği istemiyorsan doğur kimsesiz çocuklar evine ver.Karnında diye hayatını kontrol etmek sana düşmez elbette.Ancak şöyle birşey var.Kürtaj kişisel birşeyken doğanın katledilmesi,kapitalizmin pençesini hayatın anlamına geçirmesi bütün insanları ilgilendiren birşey.Bir kadın kürtajı destekleyebilir.Onu ve vicdanı arasında olan birşey kimseyi bağlamaz.Ancak bir insan ülkesinin,vatanının uğradığı zarara göz yumarsa işte o insana salak derim ben.Kişisel görüşlerle bütün insanları ırgalayan olayları bir tutmayalım lütfen.

Kürtaja son derece karşı biriyim.Bebeği istemiyorsan doğur kimsesiz çocuklar evine ver.Karnında diye hayatını kontrol etmek sana düşmez elbette.Ancak şöyle birşey var.Kürtaj kişisel birşeyken doğanın katledilmesi,kapitalizmin pençesini hayatın anlamına gçirmesi bütün insanları ilgilendiren birşey.Bir kadın kürtajı destekleyebilir.Onu ve vicdanı arasında olan birşey kimseyi bağlamaz.Ancak bir insan ülkesinin,vatanın uğradığı zarara göz yumarsa işte o insana salak derim ben.Kişisel görüşlerle bütün insanları ırgalayan olayları bir tutmayalım lütfen.

Milet ve hükümet olarak herkes yanlış yapıyor.
Yanlış anladınız efendim Türkiye'nin Çok daha büyük sorunları var 3,5 ağaç mıdır tek mesele?

Milet ve hükümet olarak herkes yanlış yapıyor.
Yanlış anladınız efendim Türkiye'nin Çok daha büyük sorunları var 3,5 ağaç mıdır tek mesele?

Tabii k itek meselemiz ağaç değil.Çok daha büyük sorunlarda var.Ancak söz konusu doğa olup insanların birlik olması bile duygusallaştırıcı bir unsur bence.Ben en azından Taksimde verilen tepkinin Millet olarak milletide geçtim insanlık olarak son derece doğru buluyorum.Yersiz eylemleri tenzih ederek konuşuyorum burada.Her bireyin fikri ayrıdır görüşü ayrıdır.Kimi kürtajı destekler kimi desteklemez.Kimi cumhuriyet rejimini destekler kimi desteklemez.İnsanların geleceğe yönelik bir tehdit karşısında aynı çatı altında toplanması onore edici olmalı.

Geri