Yorumsuz üyeler Temmuz 2020

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar, @Hüma nın hatırlatması sayesinde öğrendim ve hoşuma gitti bunu aylık şekilde devam ettirebileceğimizi düşündüm.
Ay içinde beğendiğiniz, içinde küfür olmayan postları, başlık altından ekleyebilirsiniz sizde. Örnek olması için daha önceki açılan konu linkini bırakıyorum. Keyifli forumlar.
Yorumsuz üyeler 8. Sayı

Son düzenleme:
her ayın en çok yorumsuzu majik olur diyen arkadaşlar laykları görelim..

@Aze hanımın meşhur burnu hayat kurtarırken.
IMG-20200714-WA0009.jpg

07-08 sezonu olmasi lazim o zamanlar gazete küpürü şeklinde yayinlaniyordu bazi forumlarda , yorumlar alinip gazete kose yazisiymis gibi farkli konu basliklari altinda seri halinde devam ettiriliyordu , gayette basariliydi 12 sene oncesi icin.

Fotoşorttan anlayan birinden yardim isteyip sizde bu konseptte devam edebilirsiniz , en azindan denenebilir.

07-08 sezonu olmasi lazim o zamanlar gazete küpürü şeklinde yayinlaniyordu bazi forumlarda , yorumlar alinip gazete kose yazisiymis gibi farkli konu basliklari altinda seri halinde devam ettiriliyordu , gayette basariliydi 12 sene oncesi icin.

Fotoşorttan anlayan birinden yardim isteyip sizde bu konseptte devam edebilirsiniz , en azindan denenebilir.
Sen o zamanlarda tele tabi izliyor olmalıydın

Bu dediğin forumsalda da vardı 2014-2015 arasında. Ilgi çekici oluyordu. Hoş olurdu ben yapardım ama ben fotoşoktan anlamıyorum. :/
Konular yönetim odasında belirlenirdi. Hatta bu yorumları üyeler değil yöneticiler bulup ayarlardı.
Dedikodu köşesi bile vardı. :(

Büyüde gel kuzum sen

Screenshot_2020-07-07-01-05-08-158_com.instagram.android.jpg

Bu dediğin forumsalda da vardı 2014-2015 arasında. Ilgi çekici oluyordu. Hoş olurdu ben yapardım ama ben fotoşoktan anlamıyorum. :/
Konular yönetim odasında belirlenirdi. Hatta bu yorumları üyeler değil yöneticiler bulup ayarlardı.
Dedikodu köşesi bile vardı. :(

Kara mizahin icadindan bir kac yil once iste.
O zamanlar epey ilgi cekici ve merak uyandiriciydi simdi ayni beklentiyle karsilanirmi hic sanmiyorum , ama denemekten bi zarar gormezsiniz diye tahmin ediyorum , fotoşort gerekli bu arada yada kalemi iyi biri kagida gecebilir falan.

Emek istiyor , biz daha cok bedava ekmek seviyoruz.

Geri