Yorumsuz Üyeler Sayı - 7

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
hehe allahtan gosterdim klasike yoksa fena yakalanicaktim :d
Terki Forum ediyorum hihh yonetim ifsa edilmis ben rahat rahat rapor etmistim kimse gormuyor diyeeeee
emegine saglik hüma hos olmus :)

Benim için komik olan durum şu ki bu başlığın bir benzerini bir ay kadar önce forum oyunlarına açmak istemiştim ama kabul görmemişti ..
Neyse bu sayede " Geyik Bölümünü " keşfetmiş olduk ..

Yönetici kısmısı böyle olur sen üzülme , bu modeller böyle :D

ve hakkını helal et hüma bu kadar dedikodudan sonra bana bir ban yakışır galiba :D
Alayına gider boşver sen. :D
İnsan kendi ile dalga geçmeyi de bilmeli. Hoş görmek lazım. :p Seni azat ettim. :D

El cevap hayır. :D Mesajı sildirme amacım farklı idi benzerini tekrar yazacağım. .p Yakalamış olduğun bir çok noktaya tebessümden öte güldüğümü söyleyebilirim.
Kezban mode on: Çok güzel başlık olmuş ellerine sağlık canım ss

@HosgeldinHarunAbi Harbi o iş ne oldu ya? :D

Yalnız adres tarifim çok iyi ya :p

Emeğine sağlık bea :p

çok güzel olmuş hakkaten bende beğendim. tenk yu Hüma

@HosgeldinHarunAbi Harbi o iş ne oldu ya? :D

ArkadaşlarOpi arkadaşımız ve ben şiir seven masum ruhlu insanlarız ve şiirin sokağa taşınmış halini daha bir severiz.

#şiirsokakta taginin ilk kurucularındanız .

#Şiirsokakta

oQADEq.jpg

Haklı. Hatta şiiri o kadar sever ve anlarız ki sokaklara "yalarım, gömerim, off annem, meme" falan yazarız.

Abi şiir ile yalarımın ne alakası var? Bari düzgün bir yalan bul. :D

Haklı. Hatta şiiri o kadar sever ve anlarız ki sokaklara "yalarım, gömerim, off annem, meme" falan yazarız.

Abi şiir ile yalarımın ne alakası var? Bari düzgün bir yalan bul. :D

Ya ispat sunuyorum ben ispat. Delil var ortada :D

Ayrıca ben I.Yeni'yi her zaman sevmişimdir. Orhan Veli'nin dediği gibi her şey şiire konu olabilir. Süleyman Efendi'nin nasırı konu olmuş da yalama neden olmasın?

Ayrıca hangi şiirden alıntı yaptığımı da yazayım :

Ben patronum, şöyle böyle bir adamım
Bırakın konuşayım
Bir bira içeyim konuşayım
Kim ne derse desin kadınlara düşkünüm
Ne yapayım öyleyim
Kadın dendi mi sanki ben
Vişneli bir dondurmayı durmaksızın yalarım.

Edip Cansever.

Mini Çakal mode on :
(Tutarlı temellendirmeler yaptığın sürece, örnekleri de doğru seçtiğin müddetçe savunman her zaman geçerlidir, aksi ispatlanamaz :D. Kritik nokta bu. )
Mini Çakal mode off :

Ya ispat sunuyorum ben ispat. Delil var ortada :D

Ayrıca ben I.Yeni'yi her zaman sevmişimdir. Orhan Veli'nin dediği gibi her şey şiire konu olabilir. Süleyman Efendi'nin nasırı konu olmuş da yalama neden olmasın?

Ayrıca hangi şiirden alıntı yaptığımı da yazayım :

Mini Çakal mode on :
(Tutarlı temellendirmeler yaptığın sürece, örnekleri de doğru seçtiğin müddetçe savunman her zaman geçerlidir, aksi ispatlanamaz :D. Kritik nokta bu. )
Mini Çakal mode off :

Kişinin güzelim konusunu hiç etmeyeyim. Güzel bir konu bul da tartışalım. :P

Şiir öpsün sizi gençler.
Kendinizi aklama kampanyası başlatmışsınız bakıyorum konuda. Aferin çalışın gözüm üzerinizde. :zuha:

Geri