J
Jigsaw
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Vaoov Classiic isyanlarda xd sevgilinizi yatakta bassanız konusu
kasdhh ahahaha saygı değer editörümüz Raskolnikov evrimi çürüttü bildiğin. Çok içlisin bakıyorum Semih abi aslşkdj :asd: Maymunlar neden insan olmaz sorusuna verilmiş bir cevap :haha:
ASDkjhkasd naif ßaşak nickli üyemiz mi bu? Aman Allah'ım alkdsjlk ahahah günde 250 kişiyle el sıkışmak konusuna 'g*t parmaklamıştır belki' minvalinde yorum yapan bir üyemize jet hızıyla cevap xD
Neler çektiğimizi bilmiyorsunuz tabi :s: Bir dövmediği kalıyor bizi yönetim odasında Gülse nin alşkdjslkj
Klasik aegishjalmur 'dan seçmeler desem kızar mısın bana Serkan abi aşlksjdkl patlıcanlı saksı kebabında son noktaya varmış durumdayız lkjadlkjsdf
Savaşmayın sevişin felsefesine Metal Militia dan enteresan bir bakış açısı :haha:
Azra dan işte benim stilim yorumu ahahah kljasdjah:asd:
Bilgisayar uzmanı Bal Porsuğu ndan da 'Din nasıl değiştirilir?' sorusuna çok farklı bir cevap beklemiyorduk zaten laskjd
O da ne öyleeee ?! bu son derece naif,kibar üyemiz Rati ye ait bir paylaşım mı ?
Oggy den seçmeler. xD
Benim niye haberim yok böyle hünerlerinden hı ? Aşk- ! Azam.
Kargo adresi veriyom yaz çabuk :haha:
Serçe Gül abla sen çok yaşa yaa :haha: hepimiz masumuzzz :oy:
Banlı üyemiz climax'tan 'Sabah kalktığınızda karşı cinse geçmiş olsaydınız ne yapardınız' konusuna enteresan bir yorum alksjdlaskjd
Oha didim bildiğin.Bunların grupları var söyleyim size yani whatsap gruptan bahsediyorum lajksdlkj sinsi sinsi planlar falan yapıyolar dikkatli olmak lazım :haha::asd::asd::asd:
Güzin ablamız olur musun Tuğçe abla :asd:
Nixie nin profili
Daha neler yahu bu çocuk utangaçlı börtlü böcekli smileyler kullanmazdı evrime kafa attı sayende. Arpes 'i kaybediyoz Berhat kendine gel klasdjlka
Yek ve Grifikir Astrolojiye kafa attı arkadaşlar.
Dağılın lasdjklsjd