Yorum Sizin

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]JF8q00XhBFc[/YOUTUBE]​

Daha fazla izleyemiyeceğim .

Arkadaşlar konuşan bayan mı diyeyim bay mı diyeyim anlayamadım .
Ama çok yanlış konuşuyor üstündeki tişörtten de belli olduğu üzere bir ateist olması gerek .
Başörtü Allahın emridir .
Zevkten veya herhangi bişeyden takılıyor gibi bi şeyi yok
Bu ülkede durmasına karşıymış bu ülkede senin gibilerin durmasına ben karşıyım .
Ateistler dinsiz insanlara artık ne diyeyim forum yani burası bişey diyemiyorum yorumum bu kadar .

Daha fazla izleyemiyeceğim .

Arkadaşlar konuşan bayan mı diyeyim bay mı diyeyim anlayamadım .
Ama çok yanlış konuşuyor üstündeki tişörtten de belli olduğu üzere bir ateist olması gerek .
Başörtü Allahın emridir .
Zevkten veya herhangi bişeyden takılıyor gibi bi şeyi yok
Bu ülkede durmasına karşıymış bu ülkede senin gibilerin durmasına ben karşıyım .
Ateistler dinsiz insanlara artık ne diyeyim forum yani burası bişey diyemiyorum yorumum bu kadar .

bizim ulkede bas ortusunu yanlis kullaniyorlar

http://img6.imageshack.us/img6/923/insallah4.jpg
o verdigim resme bir bak,tamam allahin emri basortusu ona bir sey diyemem yalniz bu videoda konusan kizin soyledigi noktalar cok dogru,ninelerimizin taktigi sekilde genc kizlar taksa bir sey diyemez kimse yalniz bas ortusu degilde yeni bir sey cikartip adini turban koymuslar tam tepeye de deve horgucu gibi bir sey cikartiyorlar,al birde burdan yak iste
uzun lafin kisasi yeni nesil kizlar bas ortusunu cok yanlis anlamis cooook

bizim ulkede bas ortusunu yanlis kullaniyorlar

http://img6.imageshack.us/img6/923/insallah4.jpg
o verdigim resme bir bak,tamam allahin emri basortusu ona bir sey diyemem yalniz bu videoda konusan kizin soyledigi noktalar cok dogru,ninelerimizin taktigi sekilde genc kizlar taksa bir sey diyemez kimse yalniz bas ortusu degilde yeni bir sey cikartip adini turban koymuslar tam tepeye de deve horgucu gibi bir sey cikartiyorlar,al birde burdan yak iste
uzun lafin kisasi yeni nesil kizlar bas ortusunu cok yanlis anlamis cooook

Bunu yapanlara lafım yok ama herkez böyle yapmıyor
Solcular zaten bu işe karşı kızında orda ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz
%1 Yapılan şeyleri göstererek hiç bi yere varılmaz.
Benimde annem başörtüsü takıyor nine falanda değil Ve bu ülkede yaşayıpta konuşan bir ne olduğu belirsiz cinsiyeti belirsiz kişi bu ülkede bile durmasın diyor yani benimde annem takıyor bu baş örtüyü nasıl durmasın gayette güzel takıyor ülkenin zaten böylelerinin eline kalmasından çok korkuyorum .

Zamanındada liderinizin lafı vardı

Başörtüsünü sadece temizlikçi kadınlar takar diye :)

Yapmayın allah aşkına yeter :)

Bunu yapanlara lafım yok ama herkez böyle yapmıyor
Solcular zaten bu işe karşı kızında orda ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz
%1 Yapılan şeyleri göstererek hiç bi yere varılmaz.
Benimde annem başörtüsü takıyor nine falanda değil Ve bu ülkede yaşayıpta konuşan bir ne olduğu belirsiz cinsiyeti belirsiz kişi bu ülkede bile durmasın diyor yani benimde annem takıyor bu baş örtüyü nasıl durmasın gayette güzel takıyor ülkenin zaten böylelerinin eline kalmasından çok korkuyorum .

Zamanındada liderinizin lafı vardı

Başörtüsünü sadece temizlikçi kadınlar takar diye :)

Yapmayın allah aşkına yeter :)

anneniz genc mi,nine dedigim eski zamanlarin bayanlarini kast ettim,solcu sagci karistirmayin bu islere ben cok taniyorum solcu olupda namaz kilan.
birde bu sagci-solcu olaylarina bu din meselesini karistirmak cok yanlis,cunku siyaset ile ilgili kavramlar bunlar dini ilgilendiren bir konu degil bir kere ama artik sagcilarin beynine solcular,dinsiz solcularinda beynine sagcilar gerici olarak kazinmis bu toplumdan gelen bir kaplislasma durumu.
lideriniz demissin dostum,ben lider falan tanimam sadece iki goruse bakarim hangisi mantikli diye,yoksa liderim solcu veya sagci diye yonumu belirlemem,kendi iradem var neticede degil mi :)
ha bana sorarsan ben kesinlikle karsi degilim bas ortusune,guzel adabiyla takildigi surece sknti yok bana gore,herkes ozgur

anneniz genc mi,nine dedigim eski zamanlarin bayanlarini kast ettim,solcu sagci karistirmayin bu islere ben cok taniyorum solcu olupda namaz kilan.
birde bu sagci-solcu olaylarina bu din meselesini karistirmak cok yanlis,cunku dini ilgilendiren bir konu degil bir kere ama artik sagcilarin beynine solcular,dinsiz solcularinda beynine sagcilar gerici olarak kazinmis bu toplumdan gelen bir kaplislasma durumu.
lideriniz demissin dostum,ben lider falan tanimam sadece iki goruse bakarim hangisi mantikli diye,yoksa liderim solcu veya sagci diye yonumu belirlemem,kendi iradem var neticede degil mi :)
ha bana sorarsan ben kesinlikle karsi degilim bas ortusune,guzel adabiyla takildigi surece sknti yok bana gore,herkes ozgur

Namaz kılıpta destekleyenler atatürkün partisi olduğu için destekleyenlerdir .
Atatürk mezarından kalksa şuandaki haline gerçekten gülerdi bu şekilde olmasının :)
Ve insanlarımız bunu bilmiyor takip etmiyor . Yada etraftan kötü öğreniyor
Herkezin görüşüne saygım var , ama kendini bilmezin tekinin konuşması bana kötü geliyor .
Burda , herşey açıktır solcu bildiğiniz namaz kılan insan Atamızın kurduğu için destekleyendir , diğerleri yukardaki kız gibidir bu açık ve nettir ve herkez bilir . Bilmeyenlerde araştırıp öğrenebilir :)
Ben sadece yorumunuzdan ötürü solcu dedim eğer değilseniz üstünüze alınmıyorsanız kusura bakmayın gerçektende alınmamanız güzel bişey çünkü kötü bir leke :)

Namaz kılıpta destekleyenler atatürkün partisi olduğu için destekleyenlerdir .
Atatürk mezarından kalksa şuandaki haline gerçekten gülerdi bu şekilde olmasının :)
Ve insanlarımız bunu bilmiyor takip etmiyor . Yada etraftan kötü öğreniyor
Herkezin görüşüne saygım var , ama kendini bilmezin tekinin konuşması bana kötü geliyor .
Burda , herşey açıktır solcu bildiğiniz namaz kılan insan Atamızın kurduğu için destekleyendir , diğerleri yukardaki kız gibidir bu açık ve nettir ve herkez bilir . Bilmeyenlerde araştırıp öğrenebilir :)
Ben sadece yorumunuzdan ötürü solcu dedim eğer değilseniz üstünüze alınmıyorsanız kusura bakmayın gerçektende alınmamanız güzel bişey çünkü kötü bir leke :)

Ataturk neyi kurdugu icin namaz kiliyormus solcular :)
Herkes konusmali,konusmali ki belli fikirler ortaya ciksin milletde kendine mantikli gelen bir seyi benimseyip kabul etsin,yoksa bir tek yoldan ilerlemek kimseye bir sey katmaz,hani vardir ya cikarin at gozluklerinizi diye bu kavram yerine iyi oturur o kiz ateist ise,din'e giren bir kavram solculuk ile bir ilgisi yok dostum siyaset ile onu karistirmamak lazim

Ataturk neyi kurdugu icin namaz kiliyormus solcular :)
Herkes konusmali,konusmali ki belli fikirler ortaya ciksin milletde kendine mantikli gelen bir seyi benimseyip kabul etsin,yoksa bir tek yoldan ilerlemek kimseye bir sey katmaz,hani vardir ya cikarin at gozluklerinizi diye bu kavram yerine iyi oturur o kiz ateist ise,din'e giren bir kavram solculuk ile bir ilgisi yok dostum siyaset ile onu karistirmamak lazim

O zaman niye heryerde Laiklik diye bağırıyorlar
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değilmidir :)
Niye baş örtüsüne yasak getirmeye çalışıyorlar
Senin işin siyaset değilmi laik değilmisin kardeşim sen baş örtüsünü diye karıştırıyorsun . Sonrada bana at gözlüğünü çıkarmalısınız diyorsun .
Önce onlar çıkartmalı ki at gözlüklerini bizde ona göre davranalım .
Solcuları hepimiz izliyoruz arkadaşlar . Laiklik diye bağırırlar
Ama baş örtüsüne yasak gelsin derler.
Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır ..
Niye baş örtüsünü araya katıyorsunuz onu anlamıyorum
Bu din ile siyaseti karıştıran ilk kimler bellidir biz sadece tepkimizi gösteriyoruz
Sonrada din ve siyaseti karıştırma diyosunuz .

sadece 44 Saniye İzledim. Gerisini İzlersem Küfre Girer Günah İşlemiş OLurum. Ayrıca Kendini Bilmez Densiz Cahilin Ta kendisi.. Bende Bunun Gibi Tiplerdeen Rahatsız oluyorum ,Aynı ortamı paylaşmak İstemiyorum Fakat İnsaları Tutupta İnançlarına Göre Ayırmıyorum.. Bende Türbanlı Bİr Bayanım Ve üniversite Zamanımda okuluma Alınmıyordum ,Yaşadıgım Zorlukları,Başımı Açarken ki Utancımı ve içimdeki elemi kimse Bİlemez. Şimdiçıkıpta Bu Hadsiz neyin davasını Gütmeye Çalışıyor.
Ayrıca Locken ; Dediğin şu konuya Değinelim,Su anki turban gercekten modaya uymuş. Ben ne kızlar Görüyorum kapalı Demeye Bİn şahit.Görüntü ugruna Örtün Ayetinin Dışına Çıkan. Deve Hörgücü Topuzu Geç,Boyun Boğaz açıkta, dar pantolonlar vs.

Ayrıca laikcilik görüşünü savunan çogu kişi kapalılara karşıdır.heleki İzmir GibiBİ yerde.
kılıçdaroğlunun- Türbanı sadece Temizlikçiler Takar lafına Benim Tek Cevabım
Takım Elbisesinide Sadece ADAMLAR Giyer..

Bukonu uzar Gider.

Ne konuştuğunu bile bilmiyor...
3:05 sonrasında dili dolaşıyor tam olarak kendisi anlıyor bunu, anlamsız konuşuyor...
tam baktım 30 san. sonrasında her saniyesinde bu canlıya .......
bu insan diğil, sadece bir "canlı" diyelim...
düşündüklerimi yazamıyorum sadece.....

Yahu bu kadın ne diyor ya nasıl baş örtunun 70 çeşiti var. kapanmak kapanmaktır bitti. 1 kere olur video da son dakikalarında iki kapalı bayan geçiyordu kapanmak odur. tek öyle odur. Yok üniversitedeyken kapalı duruyorda şapkalı neden duramıyor.. Ne oldu kapalıları çekemiyor musunuz? Nasıl müslümansınız siz.. O kapalılar nasıl giriyordu okula biliyor musun önceden feruk takarak giriyordu şimdi yasalar değişti tam anlamıyla kapanıyorlar onlarada laf diyorlar ya.. Sen kendine bak neye benziyorsun acaba bide öğretmen olacan.

bu insanla! aynı havayı solumaktan dolayı bi üzüntü duyduğum doğru. acıdım yani.
"iktidara oynuyo halk." diyor. şuanki iki partiyi gözönüne alarak konuşmak durumundayım
chp'ye kapalı bi kadında oy veriyor, başı açık bi kadında.
aynı zamanda
akp'ye kapalı bi kadında,başı açık bi kadında oy veriyor. bu hükümete oynamak değildir. Düşünme özgürlüğüyle verilen iradeli bi karar sonucudur.

"baş örtüsüyle okumak isteyen kızlar okumasınlar zaten."
bu cümle kadar hain bi cümle daha yeryüzünde yoktur heralde. bu nasıl bi isyandır ya !
bide diyorki. " bu işin başörtüsüyle bi kumaşla alakası yoktur" diyor ve o KUMAŞ'ı bahane ediyor. bu söyleşiyi daha fazla izlemiyecem. bu kada izleyipo bu yorumları yapıyorsam video sonunda banlanıcam gibi bi his var :D
böyleleri Dinsizi imana getirir imanlıyı Dinden çıkarır cinsten :D

başörtüsüsün iktidarlarla bağdaşlaştırmak yanlıştır ama yapılıyor malesef.
ayrıca hep bunu savunmuşumdur
2karış mini etek giyen nasıl rahat ediyorsa başını örten kişide o kadar özgürce okuyabilir. bukadar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri