Yorgunluk senin için bedenle mi başlar, zihinle mi?

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
Beyin Yorulmaz diye biliyorum Hatta düşünceler ne kadar yoğunlaşırsa o kadar sağlıklı olur. Ancak fiziksel yorgunluk karşısında beynin yoğunlaştığı konular farklı olduğundan. Anatominin direnç göstergeleri farklı olabilir. Fiziksel yorgunluğu kasları dinlendirerek giderebiliriz Ancak bu bir de beyinsel fonksiyonlarla çelişki içine girdiğinde tam bir yorgunluk hissi oluşur. Hani bilmediğiniz bir işe başlarsınız da Kendinizi çok yorgun hissedersiniz daha sonra o İşi öğrendikçe yorgunluğunuz geçer Çünkü neden; beyin artık yöntemi çözmüştür..

Beyin Yorulmaz diye biliyorum Hatta düşünceler ne kadar yoğunlaşırsa o kadar sağlıklı olur. Ancak fiziksel yorgunluk karşısında beynin yoğunlaştığı konular farklı olduğundan. Anatominin direnç göstergeleri farklı olabilir. Fiziksel yorgunluğu kasları dinlendirerek giderebiliriz Ancak bu bir de beyinsel fonksiyonlarla çelişki içine girdiğinde tam bir yorgunluk hissi oluşur. Hani bilmediğiniz bir işe başlarsınız da Kendinizi çok yorgun hissedersiniz daha sonra o İşi öğrendikçe yorgunluğunuz geçer Çünkü neden; beyin artık yöntemi çözmüştür..
Biri diğerini tetikler bence ama ilk kıvılcım genelde zihindedir. Zihin dinlenmeden beden tam anlamıyla toparlanmaz diye düşünüyorum. Zihin yorulduğunda beden hala ayakta olsa bile ağırlaşır, isteksizlik, dalgınlık, tahammülsüzlük başlar. Tabi beden de yorulur ve bu yorgunluk zihne yansır. Sanırım işimle alakalı en büyük yorgunluğu ilk zihnimde yaşadığım için beden yorgunluğumun tetiklendiğini düşünüyorum...

Kişiden kişiye değişir ama beni gören yaşıma inanmıyor. 25 diyen oldu. Bedenen sorun yok. Akıl bilgi tutmuyor artık. Fazlalık olan her şeyi itiyor.

Biri diğerini tetikler bence ama ilk kıvılcım genelde zihindedir. Zihin dinlenmeden beden tam anlamıyla toparlanmaz diye düşünüyorum. Zihin yorulduğunda beden hala ayakta olsa bile ağırlaşır, isteksizlik, dalgınlık, tahammülsüzlük başlar. Tabi beden de yorulur ve bu yorgunluk zihne yansır. Sanırım işimle alakalı en büyük yorgunluğu ilk zihnimde yaşadığım için beden yorgunluğumun tetiklendiğini düşünüyorum...
Yine aynı şeyi söyledik farkında mısın :) Yani yaptığın tanım zaten yazımda vardı.

Bu ara beden yorgunluğumla baş edemiyorum o derece bitiklik..

Bedenle başlayıp mentalimi mahvediyor işte. Bazı günler yorgunluktan elim ayağım titrer ama işte.. Neyse.

Beden yorgunluğu tatlı yorgunluk benim için.
Kafa yorgunluğu geçmez genelde

Zihin bir çöp gibi içten içten çürütür keşke her yorgunluk beden gibi olsa uyursun geçer

Beden yorgunluğu bir şekilde geçer dinlenirsin falan da zihin öyle olmuyor maalesef

Bak Amazona bak Amazona bak amazonla kafan rahat. Hahha beyin olmayınca yorulmaz tabii. Yok ki nasıl yorulsun beynim.

Zihinsel yorgunluk ile başa çıkmak zor oluyor, bedensel yorgunluk ise birkaç saat içinde geçer.

Zihinde.Vücut yorgunluğu bilmem ben pek.

Geri