Yönetimin eski sözlük konularını silmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oyle deme yonetime gore sadece 2 3 kisi ye gore sacmaymis bu durum forumun %90 i eski sozluk konularini gormek istemiyormus hehehe

Gulmekten agliyorum suan xd

Arkadaslar siz okudugunuzu anlamiyor musunuz ? Eski konulari silmiyoruz guncelligini yitirmis konulari kilitleyip arsivliyoruz.

forumda ipleri eline aldığını zannedip, kafasına göre mesaj silmek de moda oldu. mesaj silmeye çok hevesliyseniz, bu forumda saatlerce kalan bir sürü çirkin mesaj hatırlıyorum ben, aynı hassasiyeti burada da gösterseydiniz. ne biçim bi tavır bu ya. küfür edilince oturup izlediğiniz günleri de biliyoruz sanem hanım. mantıklı kurulmuş cümlelere, bir cevap aranan yorumlara tahammül sıfır. bi kendinize gelin kardeşim bu nedir?

Sen ne dediğini bilmiyorsun bence sözlük konusu nasıl güncelliğini yitiriyor

forumda ipleri eline aldığını zannedip, kafasına göre mesaj silmek de moda oldu. mesaj silmeye çok hevesliyseniz, bu forumda saatlerce kalan bir sürü çirkin mesaj hatırlıyorum ben, aynı hassasiyeti burada da gösterseydiniz. ne biçim bi tavır bu ya. küfür edilince oturup izlediğiniz günleri de biliyoruz sanem hanım. mantıklı kurulmuş cümlelere, bir cevap aranan yorumlara tahammül sıfır. bi kendinize gelin kardeşim bu nedir?
Butun forumda ne yaziliyor okumami beklemiyorsunuz heralde varsa rahatsiz edici postlar raporlarsiniz islemini yapariz.

Aslında silinmiyor.
Üyelerin gormedigi bir arşiv bolumune taşiniyor.

• Üzgün
Tepkiler: W
Bildiğim kadarı ile forum kurallarına aykırı olmadığı sürece silinen sözlük konusu olmadı ancak kilitlenmiş olabilir.

Öyle mi oluyormuş? Ayıp,burada o kadar hortlatacak konu arıyoruz..

Geri