Yönetime İstek

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi konuyu niye geyiğe açtın diyecekler konuyu ben açınca ciddide olsag eyiğe dönüşüceğinden geyiğe açtım :zuha:

1. İlk isteğim şu profillere titreşim olmamı yaa yaz yaz yoruluyorum:

2: ikinci olarak pm süresi 30 olsun yönetimdekiler beklemeden cırt cırt yazıyo kanıma dokunuyo :zuha:

3: avatarlar dokunmatik olsun :zuha:

4: sitede olmadığımız zamanlar bildirimlerimiz sms ile tlfnumuza gelsin :D:D:D

5: arkadaş listemizden biri sitedemi diye aşşağıya kadar yormayın bizi oturum açtı uyarısı falan olsun :zuha:

6:yatakta kahkaha atarak dönen kız smıleyi olsun :D

7: ilişki durumu biraz daha geniş olsun mesela yeni ayrılmış , ayrılmış ama aklı hala onda, hşşt yaklaşmayın , Şen dul vsvs biraz ufkunuz geniş olsun :zuha:

8.Profillerimizde mozart falan çalsın biraz üyelerin ruhunu okşayın :zuha:

9: EmRe bunları yaparsan sana tag ekleyecem söz veriyorum :zuha:

Güzel İstekler AMa bunları Yapmak Sorun Değil De Buun İçin Her üyeden 5 Tl Bahane Parası Toplamak Lazım Css Kodlamak İçin

Gece GEce Ne İçtin Sen :=)

düsünsene forumun sag alt kösesinde basak oturum acti dicek :D yandik :D:D peki ya benim gibi oturum kapatmayanlar nolcek :D :zuha:

onu bunu bilmiorum ama ßaşak neyin kafasi ise bu bizle paylasmadin ya alacagin olsun :haha:

hemde ne yanarlar millet hemen kaçacak yer arar :zuha: senin gibi oturumu kapatmayanlar ya çevirimiçi görünecek ya dışarda ya boştu :zuha: Sonya biliyordur kesin neyin kafası olduğunu :D

hemde ne yanarlar millet hemen kaçacak yer arar :zuha: senin gibi oturumu kapatmayanlar ya çevirimiçi görünecek ya dışarda ya boştu :zuha: @Sonya biliyordur kesin neyin kafası olduğunu :D
Hahaa benim kanka içmedende kafası kıyaktır bilmezmisiniz deliiiyiii :D nerden aklına geldi bu konu hergün konuşulursa sonunda açar işte konuyu hemde geyik bölümüne ee doğru bilmiş konu @ßaşak'ın olursa ister istemez geyiğe çevriliyor gregg:D:D:D o değilde profilimizde istediğimiz şarkı çalsa daha iyi olur kanka napacan mozartı millet profilden hiç çıkmaz busefer bide yatak döşek mi serek nee ?:D:D:D ee bazıları güzel fikir hele o titreşim olayı iyimiş veya msnde olduğu gibi giriş yapanı felancı üye şuan oturum açtı iyi olur be hayalden uzak bi öneri değil ise @EmRe'den talebimiz bunlar olsun :D teşekkür ederiz :D

Bende bir istek istiyorum o ilişki durumu yerine :)
Hoşlandığı biri var..
Platonik aşık olsun.
Reelden sevgilsii var gibide bişey oabilir :D herkese sanaldan mı reelden mi sevgilin diye sormayız :D

Ruh haliniz yerinede
Unutulmuş
yazmak istemiyor
Hasta
Rüyada
Sigara molasında
Yemek molasında gibi şeyler yazarak artırılabilir :p

Hahaa benim kanka içmedende kafası kıyaktır bilmezmisiniz deliiiyiii :D nerden aklına geldi bu konu hergün konuşulursa sonunda açar işte konuyu hemde geyik bölümüne ee doğru bilmiş konu @ßaşak'ın olursa ister istemez geyiğe çevriliyor gregg:D:D:D o değilde profilimizde istediğimiz şarkı çalsa daha iyi olur kanka napacan mozartı millet profilden hiç çıkmaz busefer bide yatak döşek mi serek nee ?:D:D:D ee bazıları güzel fikir hele o titreşim olayı iyimiş veya msnde olduğu gibi giriş yapanı felancı üye şuan oturum açtı iyi olur be hayalden uzak bi öneri değil ise @EmRe'den talebimiz bunlar olsun :D teşekkür ederiz :D

al işte Smyrna kanbersiz düşün olur mu :D

Laaa konuma naptınız daha yeni gördüm yorumları :zuha: Smyrna neyin kafası bilmiyorum sizinde istekleriniz bunlardır diye dillendirim dedim:zuha: YABGU tüm forum bu zekanın farkında sende farketmişsin şaşırmadım cınım :zuha:

ara ver ara :D

Ne içiyosan yaratıcılığın artmış ßaşak :D Yinede afiyet olsun :D

Hani Yönetimden Değilimde Şunların Mantıklı Cevabını Söyleyebılırım :)

Şimdi konuyu niye geyiğe açtın diyecekler konuyu ben açınca ciddide olsag eyiğe dönüşüceğinden geyiğe açtım :zuha:

1. İlk isteğim şu profillere titreşim olmamı yaa yaz yaz yoruluyorum:

Bu Forumda Felaket Bır Kasma Yaratır ..

2: ikinci olarak pm süresi 30 olsun yönetimdekiler beklemeden cırt cırt yazıyo kanıma dokunuyo :zuha:

Buda Post Karmasası Olarak Döner ve Forum Yine Kasar ..

3: avatarlar dokunmatik olsun :zuha:

Mobil Site Yapalım İphone İle Kullan :)

4: sitede olmadığımız zamanlar bildirimlerimiz sms ile tlfnumuza gelsin :D:D:D

Güzel Bir GSM Şirketiyle Anlaşılırsa Olabilir Tabikide :)

5: arkadaş listemizden biri sitedemi diye aşşağıya kadar yormayın bizi oturum açtı uyarısı falan olsun :zuha:

Buda Bir Eklenti Gerektirir ve Sitede Kasma Yaratır Üye Kaybına Neden Olabılır .. :)

6:yatakta kahkaha atarak dönen kız smıleyi olsun :D

Yorum Yok :D Yapmaya Çalışırız :)

7: ilişki durumu biraz daha geniş olsun mesela yeni ayrılmış , ayrılmış ama aklı hala onda, hşşt yaklaşmayın , Şen dul vsvs biraz ufkunuz geniş olsun :zuha:

Mantıklı Sevdim Bunu

8.Profillerimizde mozart falan çalsın biraz üyelerin ruhunu okşayın :zuha:

Yorum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri