Yönetim uyuyor mu?

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem o beyinsiz her yere cevap yazıyor ben de onun gbi pislesip yönetime yazıyorum .

Gülse dışında ki hiç biri ile muhatap değilim onu da kusturdunuz ki kiz foruma girmiyor. Gereksiz ban atıyor diye elestiriyordunuz ama hak edene pek güzel yapmış eline sağlık.

Madem online olmuyorsunuz bir şey yapın madem yapmıyorsunuz o halde açıklama yapın. Onu da yapamiyorsaniz üyelerin dediklerini dikkate alın. Onu da yapamiyorsaniz biz gidelim siz kalın. Sirf kavga olsun istiyorsanız ortalık karissin diyorsanız o halde banlari kaldırin forum biraz canlansin.

söyleyeceklerim bu kadar.

üye olmayı zorlaştırmaları gerek, telefon onayı mesela

Son üye olanlar bu şekilde banlandıysa bir önlem neden almıyorsunuz ? Bu iğrençliği çekmek arkadaşlarımıza edilen küfürleri izlemek zorunda mıyız ?

Üye olurken kpss genel kültür sorularından sorun cahil insan istemiyoruz :D

Forumla ilgili bilgim yok fakat Maria sonuna kadar haklı 2-3 gündür aynı sorunu yaşıyor . İlk başta umursamadı düzelir diye fakat artık lavuk çığırından çıktı her yere yazıyor.

Ya çare bulun ya gidelim. Kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok

Bir daha istek şikayet bölümüne açın bu tür konuları Maria Puder
Oyunlar bölümünde cevap yazmıştım özet geçeyim ;
Bununla ilgili yeni makina siparişi verdik Dikkat ettiyseniz çoğu forumda aktivasyon yoktur bunun en büyük sebebi mail sistemi çoğu makinada çalışmaz yeni makina gelince aktif olacak
Yönetimle ilgili de çalışmalarımız devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri