Yöneticiler forumda sağ görüşlü üyeleri çok küçük sebeplerle banlıyorlar .Farkında mı

Konu sahibi son olarak 2805 gün önce görüldü

Yöneticiler forumda sağ görüşlü üyeleri çok küçük sebeplerle banlıyorlar Farkettiniz

• EVET

Kullanılan: 1 12.5%
  • HAYIR

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durun bir de ben içimi dökeyim. Benim Ban rekorumu kırsa kırsa bir climax veya sezen kırmıştır. Müebbet bile yedim. Hem saldırdılar hem küfrettiler hem alay ettiler ve hem de banlandım. Banlanmak hakkında ne bilirsiniz ki... Eski banlılardanım yani. Hatta bardak bey bana banneh dedi. Muhatap olup sormadım ama yani o derece işte. Biz eskiden haftanın 6 günü banlı kalırdık.

Foruma darbe olsun sağlı sollu banlasınlar.

Edit: solcuyum

images

Keşke ilteber bey tarikat kursa da müridi olsak ya. Çok kral adam :gamer:

vay be "ateistler konularımıza yazmasın"dan nerelere... laiklik kazanacakkkk. :D

Nasıl bir sağcıysam artık müebbet yemiştim... shdjjsjd

Sağcılardan da banlanan oluyor solculardan da. Buradaki bazı solcu arkadaşlar çok ateşli, böyle hissetmenizin nedeni ondandır.

Sağcı solcu diye bişey yok
Seriatcilar ve laikler var.

Siyasal ideolojiler Türkiye'de olduğu gibi forumda da çok silik. Temel olay din.

Cumhuriyet değerlerini gavurlasma olarak görenler son 15 yıllik muhafazakar iklimle yeserdiler. Kolay değil doksan yıl kendilerini vatandaşı hissetmedikleri bir ülkede yaşadılar.

Bu iklim onları mutlu ediyor. Para iş aş adalet bilmem ne umutları da değil. Kaldı ki direkt ve indirekt yollarla nemalaniyorlar da.

Sıradan bir lumpen bile kendini çok değerli hissediyor artık. Cehaleti artık utanılacak değil övunulecek bişey, rahata bak!

Laikler tutsak. Azınlık konumundadır. Hep rejim onları korumuş olduğundan şu an ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar.

Hakkin aranan değil alınan bişey olduğunu bile bilmiyorlar.

Bi tek Kürtler...
Dün de yabancı hissediyorlardi bugün de...

Ama onlar adaletin dilenerek sağlamayacağını biliyorlar.

Bedel ödediler. Ödüyorlar. Fakat bu süreç onları terörize ediyor. Irkcilastiriyor (Kürt milliyetçiliği)

Yani bu topraklara huzur gelmez. Bu farklılıkların farkında olan dünya hep kaşır bu sorunları.

Millet demek ne demek? Ortak geçmişi ve gelecek beklentisi olan, birlikte sevinçler üzüntüler yaşayan halk topluluğu..

Bizlerin ortak gelecek projeksiyonu yok arkadaşlar..

Rabia (tek bişey bişey..) demekle olmuyor. Bunu gerçekleştirmek için samimi olmak ve çözüm için özveride bulunmak gerekiyor..

En okumuslarimiz(!) bile farkliliklara saygi duymadikca, özgürlüğü herkes için istemedikce, otekilestirmeye devam ettikçe bizden bir halt olmaz. Her daim kaos hakim olur bu topraklara.
Bir elmanin ikisi yarisi olmak zorunda miyiz, bu ne çiğ mantalite.

@Ashriel meleğim, ben olması gerekeni değil olanı yazdım. Gerçekleri kabul etmeli sorunların üzerini örtmemeliyiz. Elbette birlikte yaşamak için herkes biraz modifiye olacak. Bak evlilikler de öyledir. Başlarda esas kişilikler gizlenir. İlk yıllarda gerçek karakterler sahnelenir ve sorunlar başlar. Evliliğe devam edebilenler (hem kadın hem erkek) biraz da olsa değişime uğrayarak bunu başarırlar.

@Ashriel meleğim, ben olması gerekeni değil olanı yazdım. Gerçekleri kabul etmeli sorunların üzerini örtmemeliyiz. Elbette birlikte yaşamak için herkes biraz modifiye olacak. Bak evlilikler de öyledir. Başlarda esas kişilikler gizlenir. İlk yıllarda gerçek karakterler sahnelenir ve sorunlar başlar. Evliliğe devam edebilenler (hem kadın hem erkek) biraz da olsa değişime uğrayarak bunu başarırlar.
Olması gerekenin farkindaysak eğer o doğrultuda davranmaliyiz o halde.

Sagci diye mazlumu oynattiginiz insanlarla su konuyu yazanlarin toplaminda daha cok tartismalara girdim. Laf arasindan hakaret edip kisaltmalarla kufur etmeyeninize rastlamadim.
Foruma ve kendinize en ufak faydaniz bile yok ama is elestirmeye gelince tabagin dibini bile siyiriyorsunuz.
Kopyala yapistir konularinizda milleti bilgilendirmiyor sadece bunaltiyorsunuz.

Ben sahte uyeliginizi ortaya cikardiktan sonra asil uyeligime giremiyorum deyip yalan soylemenizden daha bahsetmedim.

Sagci diye mazlumu oynattiginiz insanlarla su konuyu yazanlarin toplaminda daha cok tartismalara girdim. Laf arasindan hakaret edip kisaltmalarla kufur etmeyeninize rastlamadim.
Foruma ve kendinize en ufak faydaniz bile yok ama is elestirmeye gelince tabagin dibini bile siyiriyorsunuz.
Kopyala yapistir konularinizda milleti bilgilendirmiyor sadece bunaltiyorsunuz.

Ben sahte uyeliginizi ortaya cikardiktan sonra asil uyeligime giremiyorum deyip yalan soylemenizden daha bahsetmedim.

İlteber benimle iletişime geçti .. Son cümlenin kendisine attığın bir iftira olduğunu söylüyor .. Gerçekten de şifresini unuttuğu için yeni üyelik kaydı açıp eski şifresini hatırlayınca multiyi kapattığını söylememi rica etti .. Bunun dışında artık foruma girmeyeceğini de ekledi .. Bir ilteber de forumdan geçmiş oldu böylelikle .. Artık mevzu uzamasın ..

İlteber daha öncede benimle tartıştıktan sonra foruma gitmeyeceğini söyleyip 2 gün sonra gelmişti.
Bakalım bu sefer sözünde duracak mı :)

iki karşıt görüş çarpışıyor dersin biraz incelersen öyle olmadığını görürsün
bildiğin pas veriyorum gol at durumu yani
banlayın gitsin

Forum morum ayağına intihar etmiş olmasın ? Vebali üstünüze bak, kan alır savcılar djdkkdld
Bu arada foruma girmicem diyip ziyaretçi olarak kapı deliğinden bakmak da nasıl bir yaman çelişki shjdkd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri