Yöneticiler forumda sağ görüşlü üyeleri çok küçük sebeplerle banlıyorlar .Farkında mı

Konu sahibi son olarak 2805 gün önce görüldü

Yöneticiler forumda sağ görüşlü üyeleri çok küçük sebeplerle banlıyorlar Farkettiniz

• EVET

Kullanılan: 1 12.5%
  • HAYIR

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yöneticiler forumda sağ görüşlü üyeleri çok küçük sebeplerle banlıyorlar.Farkettiniz mi ?

Ben sağımı solumu karıştırdığım için farkında değilim.

2017 yılındayız. Sağ - Sol mu kaldı ?
Siteminizi farklı bir başlıkla dile getirseydiniz keşke.

O sizin düşünceniz. Tarafsız kalmaya çalışıyorlar. .

Sağ görüşlü müsün sol görüşlü mü. Ona göre işlem uygulayalım

Kendimi sorgulamaya başladım bak şimdi. Ülkemi seviyorum ve o halde sağcıyım. Din,dil,ırk ayrımı yapmıyorum o zaman da solcu oluyorum. Yaşasın halkların kardeşliği diyorum ve hemen yapıştır; terorist! Sahi neciyim la ben? Sağcı mıyım solcu mu? Ona göre şey edecem yani. :T:

Bende sağ görüşlüyum ama hiç banlanmadim
Belki denk geliyordur

Kendimi sorgulamaya başladım bak şimdi. Ülkemi seviyorum ve o halde sağcıyım. Din,dil,ırk ayrımı yapmıyorum o zaman da solcu oluyorum. Yaşasın halkların kardeşliği diyorum ve hemen yapıştır; terorist! Sahi neciyim la ben? Sağcı mıyım solcu mu? Ona göre şey edecem yani. :T:

Anlattıgın gibiysen ; sen yüce bir insansın

Ay yeter forunu çöplüğe çevirdin birader

Bu tür konular ve üyeler sebebiyle forumun bir lağımdan farkı kalmıyor. Merak etmeyiniz, bir sağcı(!) asıyorlar bir solcu(!) asıyorlar.

Kısa bir süre önce forum yönetiminde yer alan biri olarak şunları belirtebilirim.

Yönetimde banlanan/banlanmayan üyeler sağcı/solcu olarak değil, ortamı geren/germeyen, üyelere rahatsızlık veren/vermeyen, kurallara uyan/uymayan olarak eleklerden geçiyor.

Yönetimdeki arkadaşlarımızın bazıları bilir. Daha önceleri de forumda sayfaları dolduracak şekilde konu kasan üyelerin atılması gerektiği fikrini savunmuştum. Sizin de banlanmanız gerektiğine dair birkaç defa telkinde bulunmuş olsam da kahretsin ki banlamadılar.

İslamı tebliğ etmek ile milletin beynine tecavüz etmeyi birbiri ile karıştırıyorsunuz İlteber bey. Bir konu daha açarsam 10 sevap point daha kazanırım düşüncesiyle hareket ediyorsunuz belki, bilemiyorum. Ancak genel yönelim çoğunun duasını değilde afilli cümlelerini kazandığınız yönünde.

Klavyenin dili olsaydı da keşke CTRL-C ve CTRL-V tuşlarının size neler söyleyeceğini dinleyebilseydik.
(Not : solcu)

Sen forum ortasında ismimi vermeden bana ÖKÜZ DİYE HAKARET ETTİN AMA BANLANMADIN ..
Lynx isimli zeki adminimiz senin bana hakaret etmediğini söyleyerek seni kolladı .. Daha ne istiyorsun hacı ..

anketi oylamayı da unutmayalım arkadaşlar, aylar geçti hâlâ HAYIRcıyız. :D

En çok banlananlardan biriyim demek ki ben sağcıymışım :)

Foruma Kenan Evren gibi bi yönetici lazım. Bi sağdan bi soldan banlasın.

EylmYq.jpg

oo banlanmak bizden sorulur :D

yeri geldi banlandım, yeri geldi ben banladım :asd:

asıl forum ortamlarında sürekli muhalefet yorum yapanlar banlanıyor, aman karşıt görüş olmasın reise zarar gelmesin diye, ha birde o totoş fetoş yüzünden çok banlandım :D

fetullaha, fetoş dedim diye beni banlayan eski forumlardan hangi yöneticiyse onun .........

Ulan "Köylü milletin efendisidir" dedi diye banlanan canis major kardeşim bile bu kadar dert etmedi hiç bir şeyi.

Ama ilteberi takdir ediyorum tek başına bütün forumu dize getiriyor. Heil Hitler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri