Yöneticiler bi bakın hele

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
ne zaman pcden foruma girsem konuların 3/2 sinde aşağıdaki gibi bişi çıkıyor bide dinazor çıkıyo benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum herhangi pcden engel yiyorum nedir bu?öneri istek şikayet konusunda bile açamadım bana engelmi koyyosunuz ne iş bilelim

İnternet'e bağlanılamıyor

Bilgisayarınız İnternet'e bağlı olmadığından Google Chrome web sayfasını görüntüleyemiyor.
ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Yöneticiler gelmişken bana da bakın, ben de telden girince bazen cevap yaz yazan yere tiklamadan cevap yazamıyorum. Neden acaba ?Ben sorunlu muyum yoksa=)

üffffffffff zifir önemli bişii sandım :p

Yonetim bende geceleri uyuyamiyom niye?

Kelin merhemi olsa kendine sürer hesabı geçenlerde ben de giriş sorunu yaşıyordum. Ancak VPN bağlantısını kaldırınca düzelmişti. Kullandığın PC'de buna benzer bir program vasıtasıyla giriş yapıyorsan eğer, ondan olabilir mi acaba? Çok fazla anladığım söylenemez, diğer yönetici arkadaşlar benden daha iyi biliyordur.
Hope Solo Emre Fernando

En çokta bana bakın. Bakın ibret alın. Açım aç

Yönetici üye ayrımı yapmış, ben de sorunumu dile getirmiştim oysa ki. Ne kadar da beni dışlayan bir yönetim bunlar ya hu:p

Kelin merhemi olsa kendine sürer hesabı geçenlerde ben de giriş sorunu yaşıyordum. Ancak VPN bağlantısını kaldırınca düzelmişti. Kullandığın PC'de buna benzer bir program vasıtasıyla giriş yapıyorsan eğer, ondan olabilir mi acaba? Çok fazla anladığım söylenemez, diğer yönetici arkadaşlar benden daha iyi biliyordur.
Hope Solo Emre Fernando

Sadece bazı konularda hepsinde yapmıyor mesela öneri istek bölümüne giriş yapmıyor ilgine tşkr ederim.Adamsın

Konunun maşallahı var derdi olanda var aç olanda yönetim çabuk bakın kan çıkıcak yoksa:D

Bagheera al borç verdim ama:p

VPPmWV.jpg

Geri