Yönetici olunca kendini mahalle muhtarı zannedenler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Rankın bir önemi yok. Yönetici olan eskiden de üyeydi. Nereden geldiğimizi iyi biliyoruz ve unutmuyoruz.​

Tavır değişikliği ve mesafe olması gereken bir şey.
Tam tersi birilerine sevgisini ya da gıcıklığını belli etmeye devam etmek daha ofsayt.
Gülse beş yıldızlıydı bu konuda.

sanki daha çok ülke yönetiyormuş hissiyatına kapılanlar oluyor... 🤓

Elbette biraz mesafeli durup tarafsız olmaya çalışmak(tam olarak kimse tarafsız olamaz en azından çaba) gerekir. Önceden her yere yazıp durup milletle asansörlerde kalıyorsa artık kalmamalı bana göre. A tabi bu değil ki kafasına eseni yapsın önüne geleni banlasın, köy versen yönetemeyecek insanların forumlarda caka satması güldürüyor,güldürürken düşündürüy yok sadece güldürüyor...

Apartman yöneticisi gibi algılayıp apt yöneticiliği tecrübemden kesitler sunacaktım… run’ın havalimanında çalışmasından bahsetmesi gibi… keşke bu konu apartman yöneticiliği ile ilgili olsaydı… hevesim kursağımda kaldı. Apartman yöneticiliği de zor işti, makbuz ve gelir gider defteri neyse tamam

yöneticilerden haberim yok ya
muhtarlık verirlerse hayır demem
maaşı falan var

Apartman yöneticisi gibi algılayıp apt yöneticiliği tecrübemden kesitler sunacaktım… run’ın havalimanında çalışmasından bahsetmesi gibi… keşke bu konu apartman yöneticiliği ile ilgili olsaydı… hevesim kursağımda kaldı. Apartman yöneticiliği de zor işti, makbuz ve gelir gider defteri neyse tamam

CV alabilir miyiz Larien Hanım? Teşekkürler

Bi tane vardı çok çektim.
80 lerde ki kenan evren di aynı.

haklıdır kendince ne yapsa yeridir
((mesela)) yani .

Bu konulara takilan insanlar ve bu konular benim için zaman kaybı

lari hanım, muhtemelen seneye apartman yöneticisi ben olacağım, bu sene çok ısrarlara rağmen sadece yönetimde yer aldım, yardımcı olarak.
Senin tecrübelerinden faydalanmak için mutlaka danışacam :)
Bana kalsa kasadaki parayı iddia ya basıp katlamayı düşünürüm ahah..
İşte bu anlarda sana sorarım, ne yapalım diye.
Bu arada havaalanı ile ilgili anı isterseniz çok var daha...

Mahalle muhtarı olsa yine iyi…

hiç kendimi öyle sanmıyorum : ) değilim bence..

Geri