Ee bi sen eksiktin,tamamlandık :karaoke:burası nolmuş ya sulukule çingeneleri gibi herkes damlamış buraya![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee bi sen eksiktin,tamamlandık :karaoke:burası nolmuş ya sulukule çingeneleri gibi herkes damlamış buraya![]()
Ee bi sen eksiktin,tamamlandık :karaoke:
O bir kendini beğenmiş, o bir ukala, o bir heryere maydonoz olan,o bir sinir, o bir uyuzzz o greggg daha sayabilirimKızım ben CastieL'im benim ışınlanmadığım yer mi varO bir doğruluğun savaşçısı , o bir ışığın hizmetkarı , o bir baş muhafız , o bir Tanrının meleği :zuha:
O bir kendini beğenmiş, o bir ukala, o bir heryere maydonoz olan,o bir sinir, o bir uyuzzz o greggg daha sayabilirim![]()
Benim mi?:T:Dilin çok uzamış @Sonya![]()
Bukadar geyik yapılcak ne var onu anlamadım yani D:
Görende yıllarca geyik hasreti çektiniz sanar. :T:
Bende katılmış oldum böylelikle :/
Ama Pitre ama ama msj ve konu sayısını görmedin mi?Bukadar geyik yapılcak ne var onu anlamadım yani D:
Görende yıllarca geyik hasreti çektiniz sanar. :T:
Bende katılmış oldum böylelikle :/
Buyur aynı kafadanGülmekten karnım ağrıdı valla ya :zuha:
Ama Pitre ama ama msj ve konu sayısını görmedin mi?Yere yapıştım ben o rakamları görünce hala gülüyorum itiraf ediyorum ben anormalim![]()
![]()
Yorumlarda gördüğün gibi salça olan çokMesele o değill anladım tabiiyani geyik yapılmasını tuhaf bulmuyorum bukadar uzun geyik yapılması tuhafıma gitti sadeceee.Neyse ya tamam sustum.Kaçayım ben
![]()
Buyur aynı kafadan![]()
ooovv kıyamam:cici: takıl benim gibi delinin peşine nasıl deşarj oluyorsun bak görBende deşarj olmak istiyorum...Kıskanıyorummmmmmm :T:
Dimi dimiHala gülüyorum valla :zuha:
Aynen ben de o rakamları görünce yere yapıştım resmen![]()
![]()
Dimi dimişaka gibi yaaa
![]()