Yoldan geçen kıza korna çalan erkek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü
Bugün denk geldim de pek hoş olmayan bir durum.

Bi ihtimal hani bakarsa kız anında elektrik yıldırım falan olursa diye küçük bi ihtimal :D umut dünyası :D

Eee onun arabası var, güzel mi güzel :honk:

Kiza iyice bakmak icin kafasini 180 derece cevireni de vat

Arabasinin olduğunu gösterir.
Bkz: bugün yaşadığım olay

Ahaha arkadaşın arabasına bindiğimde arkadaş korna çalar ama pek bakmaz kızlar ama ben cihazın sesini bi açıyom gümbür gümbür arasına dönüyo bakıyo kitleniyo kız .. :)

İtiraf ediyorum şirketin arabasını aldığımda eğer yolda müsait ve kızda güzelse yapıyorum elime ne geçiyor bilmiyorum ama yapıyorum işte.. :D

Dövün su @ikinokta.. yı afsgsgshshh

açlığın simgesi
sonradan güzelde küfürler yer
afiyet olsun.

arabayla işe yarayabilir, ben bisikletle bunu yapanı anlamıyorum?
kız hadi tamam dedi, bisiklette nereye oturucak a evladım, hadi onuda kabul etti bütün gün nereyi gezdiricen, hadi gezdirdin, yarın bacakların tutmicak, hadi tuttu o bacaklar, hadi büyük bir aşk başladı, ben nerelere gideyim o vakit vay benim azıma s*çalar :(

Yağmur suyunun gelmesi daha iyi o zaman...

Kornası bozula..

Bi keresinde meram çarşısında birine çalmıştım dönüp baksın diye,elden koldan düşmüş gibi duran dilenci kalkıp geldi onu çağırdım sandı..yinede boş yollamadık her şeyde bir hayır var deyip usulca yoluma devam ettim..

Bir kere çok zaman öncesi eve gidiyordum. Bir jeep durdu. Ben babanı tanıyorum. Gideceğin yere götüreyim dedi. Korktum. Teşekkür edip yürüdüm jjfjfjfj

Bir kere çok zaman öncesi eve gidiyordum. Bir jeep durdu. Ben babanı tanıyorum. Gideceğin yere götüreyim dedi. Korktum. Teşekkür edip yürüdüm jjfjfjfj
Vay adii..Çantanı vursaydın ya penceresine. bak yaaa..

Geri