Yoldan geçen erkeklere laf atan kız

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Erkeğe laf atmayı ya da yılışık davranmayı özgürlük sananlar var oysaki kendilerini değersiz duruma düşürmüş oluyorlar. Erkeğin laf atması ne kadar itici ise kadın için de durum aynıdır.

Kadınlara yapıldığı için bizde erkeklere yapalım gibisinden video çekildi diye biliyorum. Yanlışı yanlışlıkla göstermek nerden bakarsan bak salaklık

erkek için ilginç bir duygu olur hayatı boyunca unutamaz heralde : D

Erkeğe laf atmayı ya da yılışık davranmayı özgürlük sananlar var oysaki kendilerini değersiz duruma düşürmüş oluyorlar. Erkeğin laf atması ne kadar itici ise kadın için de durum aynıdır.
Sen bunu yurt dışında İtalyan giyimli erkeklere laf atan ecnebi kızlara anlat :D :D :D Hayret bir şey hep erkek suçlu zaten.

Farkındalık yaratmak adına yapılmış olduğu aşikar. Yanlışın yanlışı göstererek değil, doğrusunu örnek göstererek anlayan/anlatan bir toplum olsaydık keşke.

Sen bunu yurt dışında İtalyan giyimli erkeklere laf atan ecnebi kızlara anlat :D :D :D Hayret bir şey hep erkek suçlu zaten.
Eğlence mekanlarında da rastlıyoruz ve ilgi çekmek için başvurulan anlamsız davranışlar.

Erkekleri suçlamıyorum hatta bazı erkekler bu tip durumlarda gayet güzel hadlerini de bildiriyorlar.

bana bir kere çok güzel bilekleriniz var aşırı dolgun dedilerdi.
nasıl kacacagimi bilemedim

Eğlence mekanlarında da rastlıyoruz ve ilgi çekmek için başvurulan anlamsız davranışlar.

Erkekleri suçlamıyorum hatta bazı erkekler bu tip durumlarda gayet güzel hadlerini de bildiriyorlar.
Yetişin ırzıma geçiyorlar diye bağıracak halimiz yok tabii ki. Ama bazı durumlarda yalandan da olsa "sevgilim var." dediğimde aldığım bazı tepkileri buraya yazamam bile :)

Körfez savaşı yıllarında Side'ye gittik. Kimse yok. Manavgat'ta oturan arkadaşımın bir Fino köpeği var, onu gezdirdik. Yanımızdan bir Tofaş Serçe geçti ve biraz ileride durdular. İçinde iki Bayan vardı. Aynadan baktılar bir süre ve sonra gittiler. Arkadaş heyecanlandı ve bunlar neydi şimdi dedi. Dedim birine benzetmişlerdir. Maddi imkânı olunca insan şaşırıyor. İmkânı olduğunca değerlendrmeye çalışıyor.
Bunun bir cinsiyet farkı yok sanırım.

Geri