yalnizliktan kafayi yicem harbi ya kriterlerimi bir kenara mi biraksam napsam cok talibim var ama işte kriterlerKlausun bir sevgilisi olaydı hayırlısıyla
kusursuzu. ariorum sanirim:/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalnizliktan kafayi yicem harbi ya kriterlerimi bir kenara mi biraksam napsam cok talibim var ama işte kriterlerKlausun bir sevgilisi olaydı hayırlısıyla
Okadar guzel insanlar varki ablam, ciddi söylüyorum. Yùzùne bakip sohbet edemem.En azından fark edilebilir. Ya koşarak geçerken karşına çıksa öyle bir güzellik?
Acı bir durum.
Yaaa kıyamam.: )))))))))Okadar guzel insanlar varki ablam, ciddi söylüyorum. Yùzùne bakip sohbet edemem.
Cunki yuzu cok guzel mimikleri filan ve ben asiri cekingenim
Yaaa kıyamam.: )))))))))
Açı önemli tabi.: ))evet, karşıdan bakıldığında güzelim; yaklaştıkça çirkinleşiyorum....... hep karşıdan gelsem keşke........
Hala kendini övüyorsun melek. Geçenlerde Bir tweetine denk geldim hala kendini övüyorsun . Ama benden sana geçmiş günlerin hatırına önerine Linkledin de hoş bir yer vakit olunca orayada üye ol.hah işte o kiz benim