Yolda kavga gördüğünde tepkisiz kalan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizi ortadan 2ye ayirirlar. Hic gerek yok. Cok pis kavga ediyorlar annecim, Gordugumde icim gidiyor, kaza kursunu gelmesin diye topukluyorum.
ayrilmayacak gibilerse polisi ararim ama genelde cok kalabalik oluyor herhalukarda arayan vardir diye oradan uzaklasiyorum. =/

Bizi ortadan 2ye ayirirlar. Hic gerek yok. Cok pis kavga ediyorlar annecim, Gordugumde icim gidiyor, kaza kursunu gelmesin diye topukluyorum.
ayrilmayacak gibilerse polisi ararim ama genelde cok kalabalik oluyor herhalukarda arayan vardir diye oradan uzaklasiyorum. =/

Hele bir de bir kişiye on kişi girişiyor ya….
Çok acıklı ……

öf avatarını silmiş fena küstü bize ya... yemin ediyorum dayanamıyorumm yaa özürdilerimm benim bir hatam varsa gel nolur ya...

Ay direkt uzaklasirim, tedirgin olurum.
Oyle sey bi tablo ki gözümde, izleyicisi veya orada bulunanı olmak bile üstüme basima erkoluk sicramis gibi geliyo
Yanımdaki insan kalkıp biriyle filan kavga etse, hic gelmedi basima sansima hepsi evrilmis adamlardı, masaya döndügünde ben coktan tüymüsümdür..

Eskiden olsa hemen atlar ayırırdım ama acil serviste yüzlerce kavgayı ayırayım derken yediğim dayağın haaddi hesabı yok arkadaş. Hiç karışmam artık. Ne halleri varsa görsünler.

Geri