Yolda kalana yardım et-ki yardımına gelen olsun.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Birçoğumuzun arabası vardır ve mutlaka başına gelmiştir veya gelecektir bilemem. Olmadık yerde bir aksilik yaşanabilir Ne bileyim Lastik patlak veya benzin biter yolda kalırsınız Bu gayet normal Herkesin başına gelir böyle durumlarda mutlaka yardım edin yardım edin ki yarın bir gün yardım edeniniz olsun...!

Arkadaşlar bence şaşırtma var patlak lastiği değiştirmek için egildiginiz an parmak atıp kaçacak.
Tedbirli eğilin en azından lastik değiştirirken.
Kişi kendinden bilirmiş işi diyeceğim de, ben demedim sayın. Alejandro o çocukluk zamanı olabilirdi, şimdilerde öyle birşey yaparsan ya arkandan silah sesi ya uçan bir bijon anahtarı görürsün. ;)

Kamil ağabey hümanizme dayalı konuların takdire şayan. Maksatlı geliyor konuların. Birisi mi üzdü seni?

İnsanlar artık birbirine yardım etmekten korkuyor çünkü bazıları art niyetli bazıları da dolandırıcı çıkabiliyor.

Arkadaşlar hiçbir zaman Unutmayın ki; doğru olan her zaman kazanır. İyilik yapan iyilik bulur. Hümanizm gibi bir şeyle alakası yok ayrıca; Adem, Hümanizm kavramı diye bir şeyi ben tanımıyorum. Sevgi kavramını o kadar geniş bir çerçeve içine almak gerekiyor ki, yerdeki bir karıncadan tut, Gökte Uçan Kuşa, doğadaki bir ağaçtan, yaşamın kendisi olan suya olan saygıya sevgiye niçin biz Hümanizm diyoruz? Bunun adı sevgi. İnsan içinde sevgi yaşatırsa her şeyi sever, sevginin aşamayacağı hiçbir konu yoktur...

Eli ayağı tuttan, tabirimi af buyurun atgibi kadınların, yanına bir çocuk alıp Allah rızası için diyip dilenenler de var, 40-50 yaşına geldiği halde inşaat veya ev temizliğine giden kadınlar da var. İnsan var insancık var. Bu ayrımı yapacak kadar akıl olduğu sevgi konusunu çözersin zaten.

İnsan önce kendini sevmeli, bilmeli ki; etrafımıza değer katan biz olmazsak da değerleri kaybolmaz ama önce ben olursam hem bir değerleri hemde anlamları olmuş olur...

Kamil ağabey hümanizme dayalı konuların takdire şayan. Maksatlı geliyor konuların. Birisi mi üzdü seni?
Adem, kitaplarda ve Araştırma yazılarından çıkarımlarım, galiba sevgi kavramından kopuyoruz sonucunu verdiği için, lafazanlık yapmak için entel-dantel konular yerine bunu daha uygun buldum.

Benim yaptigim ek islerden biri bu acikcasi. Yolda kalan, araci ariza yapan, konu ne olursa olsun ilk beni arar tanidiklar bu tur konularda. Ahaha debriyajsiz eski bir 100lük transiti 40 km yol goturmustum zamaninda o aklima geldi. Sirf cekici cagirmayalim diye hani gariban bi adamdi.

Arac ariza yapinca birinden yardim beklemek gibi bir sorunum yok ama bi turlu calistiramazsam son care cekici cagirmak olur.

Bizim evin erkekleri sevmez öyle şeyleri :emoji_shrug:

Allah'tan evlerimiz, hatta şehirlerimiz ayrı ;) Gerçi insanlık ailesi için yazılmıştı ama her ailede olduğu gibi farklı modellerde mevcut olabilir...

Allah'tan evlerimiz, hatta şehirlerimiz ayrı ;) Gerçi insanlık ailesi için yazılmıştı ama her ailede olduğu gibi farklı modellerde mevcut olabilir...
Yanına bir yabancı yaklaştı mı ürküyorsun artık çünkü bıçak mı çıkartacak yoksa balta mı, bilinmez.:)

Genelde yolda kalana yardım edip yolda bırakılan tarafım .S

Görmezden gelirim genelde. Çekici vs. çağırsın.

Geri