Yolda giderken üstüne kuş yada güvercin pislemesi

Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
İğrenç bir durumdur.

Güvercinin üstüne pisliğini yapması şans olduğuna inanırlar.

- çevrende gördüğün yanlız olduğunu düşündüğün bir hatun kişiden ıslak mendik isteme bahanesi ile güzel bir başlangıç yapma fırsatı

- insan olduğuna şükretmek için güzel bir sebep ya bizde böyle ulu orta hacet gideriyor olsaydık cihetinden

Tam iş buluşmasına gidiyorsunuz otobüse yetişmek için koşarken bu olayın olması güzel birşeydir yaşamak lazım.

Kafama nasıl kazındıysa bi kaç kere olmuştu öyle gidip kazı kazan yada piyango bileti alırdım hiç de bişey çıkmazdı . acaba benim güvercinlerdemi bi sorun var anlamadımki.

* Hemen hemen herkesin başına gelmiş ve hayra yorumlanan durum.

* Kıyafet dert değil de saça pislemesi can sıkabilir.

İstanbul'dayken amcaoğlunun kola dolu bardağına Eyüp Sultan'da pislemişti.
Baya komik bir durum.

Bir dönem tekvando müsabakalarına bembeyaz kıyafetim ve yeşil kuşağımla giderken yaşadığım acı durum. Şans filan getirmedi, külliyen yalan. O gün iyi bir dayak yemiştim.

Onlar kadar özgür olmak var hem uçuyorsun hem sıçıyorsun milletin
üstüne.
Bildigin lüks hayat.

Talih olarak yorulur. Uğur getirdiğine inanılır.

Talih olarak yorumlanmışta, acaba kuş pisledikten sonra bilet alıp zengin olan var mı bilmek isterim açıkçası :p

İlk okulda İstiklal marşında önümdeki kızın başına kuş şey etmişti :D Gülmemek için kendimi o kadar sıktım ki. Dişlerim feci acımıştı :D

Nasıl pislediğini söylemiyim :T: sinirimden ağlamıştım.

Tuhaf milletiz hayvan pisler ondan medet umarız .p

Kucukken arkadasima annemin bana yeni aldigi ceketi gosteriyordum. Havali havali ceketim den bahsederken, tam da yukardan dustu o seyler. Onun da gulesi gelmisti, ama gulmedi, hala arkadasiz :D

Benim alıştım..

Kuşlar üstüme pislemeyi çok seviyor. Benim omzum onların tuvalete gitmesi kadar sıradan bir olay oldu artık.

bende şans olsa saçlarımı yıkayıp dışarı çıktıktan 2 3 dakika sonra kuş saçıma pislemezdi :T:

Geri