Yolda giderken Sevgiliniz düştü ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Yüreğimde düşer onunla birlikte..
Bu duyguyu yaşamak istemiyorum..

Kaldırırım en yakın bi yere otururuz teselli ederim herkesin başına gelebilceğini söylerim.

Hasar var mı diye kontrol ettikten sonra hasarlı, hasarsız her yerinden öpüyorum. .p

Aşkım önüne baksana kör musun?! Dedikten sonra
Elinden tutup ah Kıyamam bişey oldu mu? Der öperim:D

2 kere geldi başıma. Birinde ben tutmaya çalıştıysam da zorla düştü. 2. sinde ben hala anlatıyordum, baktım kendi kendime konuşuyormuşum :D Arkada yerde hatun. 2. sinde bu yan tarafı falan baya hasar görmüştü. Biraz yokuş yerede biz enlemesine giderken bu yanlamasına düşmüş :D Öyle işte.

Bi tekmede ben vururdum (suanki ruh halimle yaziyorumbunu)

Çok gülerim ahaha bildiğin gülme krizine girerim :D

bende yanına düşer,im

Yuvarlandığını falan düşündüm de tanımamazlıktan gelirdim,devam ederdim yoluma :T:

Önce biraz gülerdim, o da kendine gülerdi eminim buna :p işte sonra elinden tutar kaldırırdım.

bayanın en şapşik en tatlı olduğu andır sanırım , gülmek bi yana offf ya ayağım yada ayy dur dur kalkamam bidakka ımmmm ayyyş replikleri ve kaldırmaya çalışma çabalarını nafile sayması hafif rüku modunda onu izlemesi falan güzel bir anektod dur.
tebessüm ederim ama gülmem hayvan gibi , çünkü içindeki "ayyy rezil oldum yaaa" duygusunu dindirmektir o anki başlıcana görev ...
takıldığın yeri dövüorum aşkım bak al sana kaldırım al al derim.
espiri eşliğinde gülerek düşmesinin vesile olduğu gülme potporimi o araya sıkıştırıp kaynatırım beraber güleriz sapşikle şapşik olunca sorun çıkmaz tabi dışardan bakanlar napıo lan bu simsiyah giyinmiş piercingli küpeli dallama diyebilir ama o an 2 kişinin bulunduğu o evrenin sinerjisini nerden bilcek , düşmeleri eğlenceli hale getirebilirsiniz serimizin sonuna gelirkene esen kalın diyorum

Geri