Yolculukta cam kenarında oturmak

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kafayı cama dayayıp müzik dinlendiğinde harika bir ortam oluşturabilecek davranıştır.

Bazı kimseler yolculuklarında özellikle cam kenarını isterler nedeni yol seyretmek ya da gelenin geçenin ona çarpmaması için kuytuda kalmak olabilir.

Can sıkıntısı için mükemmel bi çözüm.

Çocukluktan beri bırakamadığım alışkanlık.

Kendinle baş başa kalmaktır :) geçtiğin yollarda geçen giden şeyleri görür gibi olursun :) ileriye bakıncada gitmek istediğin yaşamak istediğin şeyleri. . .

Bi tarafını sağlama aldığını sanmaktır...

Özellikle ucak yolculugunda cam kenarinda oturmak harika :)
Bol bol hayaller, düsünceler, ihtimaller.. :)

* Başını yaslıyacak biri olmadığından kafanı koyucağın garantide biyerin olma durumudur.
* Ayrıca müzik dinleyerek yolu seyretmenin en ideal şekil biçimidir.

sevmeyen yoktur diye düşündüğüm yolcuğun en güzel yeri

ah ah ah güneşin yolculuğunuzu mahfedebileceği durumlardan birisi

gece yapılan yolculukların en güzel yeri

çocukluğum bursa-ankara arası git gelle beçti be otobüslerde buyudüm be :zuha:

Koysunlar beni camın kenarına kulağıma taksınlar kulaklıkları telefonumu versinler elime en az 2 oyun koysunlar tele bide kontorum olsun.. sonra beni bıraksınlar 3 gün gidim öyle.:o

Yanınızdaki açık gözlü teyzelerin kızım beni araba tutuyo oraya oturuversem cümleleriyle yerinizde etmek için çabaları adlı tiyatroyu bütün yol boyunca izleyebilirsiniz.

çoğunlukla kavga sebebi :zuha:

+ hanımefendi yerime geçebilir miyim?
- ne münasebet ben cam kenarı diye aldım biletimi.
+ hanımefendi ben de cam kenarını aldım bakın benimki 4 numara cam kenarı.
- bana da cam kenarı diye sattılar, 3 numara cam kenarı bi kere!
+ muavin bey!
- muavin bey!

Hic kaptirmam orasi benim yerim:p
Disariyi seyretmeyi seviyorum ..​

Eskiden severdim.. Artık cam kenarı veya değil, her şekilde gerçekten kopuyorum, manzara akmış ya da akmamış, bir şey farketmiyor benim için..

Cocukken cam kenari icin kavga ederdik kardeslerimle. Hayaller kurarsin,gelip gecenleri izlersin,olup biteni takip edersin,gokyuzundeysen bulutlari izlersin,otobusteysen denizi. Olmadi yastik niyetine dayarsin kafayi kenara.

Geri