Yolculuk yaparken sıkılmamak için ne yaparsınız?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yarın şehir disinda olacagim bir kac saatligine pastane okuluma ..yol boyu canım sıkılmaması için ne yapabilirim ?:u1:

Canım yol tutmuyorsa kitap oku ben öyle yaparım genelde:tatlı:
Ya da dizi filan indir telden izle :p
Hiç olmadı müzik dinle :o

telefon, sarj, internet :=)

Yolu izleyerek müzik dinlerim. Olmadı uyurum.

Gece yolculuk yapıyorsam , mutlaka müzik dinlerim
Gündüz yolculuklarında film izlerim otobusteysem eger ,

Kitap okumak ve müzik dinlemek en güzeli,bir bakıyorsun yol bitmiş bile : p

telefona felan bakınca midem bulanıyor benim yolu izlerim yanında müzik olabilir :D

emre'ye dedim ki şu foruma bide ''biznıs klas'' yorum butonu koy, benim gibi multinin de multisi milyarderler nereye yorum yapacak şimdi? hayır fakirler bakarken yapamam da şimdi skdjgsdgsdgsgnsg

Yolda uyumak gibisi yok yahu.
Ama yolculuk esnasında vakit yetiyorsa, bir film de bitirilebilir.

Yolculuk türüne göre değişiyor, Tren mi? Araba mı? Uçak mı? ona göre değişir uzun yol ve gündüz ise kitap yada çizgi roman dergisi okurum ama gece ise uyurum :)

Tren ile dogayi seyrettim bir yesillik sıkıcı gelecegini düsünmüstüm Ama Güzel oldu tabi müzik esligindeydi..artik bir ayagim orada olacagi icin artik kitap mi okurum uyurmuyum kimi zaman orasi Muamma artik seyretmek istemem herhal sürekli ayni yeri Ama belli de olmaz bana sufsjdwjdk :)

Öküzün trene baktığı gibi, tüm yol boyu yola bakarım. Yol kenarındaki evlere, ağaçlara, dağlara bakarım. Hiç uyumam. Anksiyetem, sosyal fobilerim ve meraklarım var, tüm yaşanacaklara götümü dönüp yatamam. Konforsuz alan benim için ceyemnemdir.

Ve kim nerede inecek çelınç. 3 sallamada 1 tane filan tutturuyorum.
Muavin takip. Derim ki, şimdi ben olsam o ikramlıkları dökmüştüm. Nasıl ayakta duruyo ya filan derim. Muavinlerin hiçbir ikramını almam. Allah rızası için bari su al derler, he tamam doru, su aliyım.

asla uyuyamam
yanımda birisi varsa geyik muhabbeti
yoksa kendi aracımla isem music ya da podcast
ailemle ise çocukların wc molası yüzünden sıkılmaya fırsat kalmıyor zaten.

Geri