Yolcu Uçaklarında neden paraşüt olmaz.

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1733 gün önce görüldü

youtube'da dün gece dünyanın en tehlikeli lunaparkları ve dünyanın en tehlikeli 10 su kaydırağı videolarını izledim bi bak sende gözün kestiriyor mu :D

Ya su kaydiraklari değil de lunaparklarina bakmistim ben dönme dolap veya gondol a binecek insan bulamıyorum elalem neler yapıyor vallahi kıskandım ben de ölmeden görmek isterdim:/

Ya su kaydiraklari değil de lunaparklarina bakmistim ben dönme dolap veya gondol a binecek insan bulamıyorum elalem neler yapıyor vallahi kıskandım ben de ölmeden görmek isterdim:/

Çok büyük bir salıncak vardı yüksek bir dağın üstünde o çok fantastik ya

Çok büyük bir salıncak vardı yüksek bir dağın üstünde o çok fantastik ya

İşte kendimi orda boşlukta sallanırken çok keyifli olacağını düşünüyorum :u1:

Bir de cook yüksek bi yerden seni habersiz itiyorlar halatlarla bağlısin tabii ve ansizin yapıyorlar izlemesi çok güzeldi yapabilirdim diye düşünüyorum :D

Hahaha çok zevkli olurdu bence.
Beni bıraksalar her yıl gidip paraşüt yaparım :u1:
Uçakta saatlerce seyehat edebilirim akşam da güzel ama gündüz açık hava çok daha güzel bence:k1:

Seni de uçağa binince "acaba şimdi düşsek ne yaparız?" gibi düşünceler alıyor mu :D

Bende uçakla seyehat etmeyi seviyorumda koltuk mesafeleri dar olduğundan bacaklar uzun olunca rahat edemiyorum :somurt: Şükür yurt içi gideceğim yerler 2 saatti geçmiyor.
Hiç uçak düşecek die aklıma gelmiyor ki,gelse tedirgin olurum diken üstünde otururum :D

Bak yaa bundan sonra aklıma gelir :u3:

Keşke özel pilotluk okulları var egitim alsaydın, La mariposa uçmayıda seviyorsun hem bide maaşları çok yüksek :u3:

Geri