Yokuş Aşağı Giderken Vitesi Boşa Almak

Konu sahibi son olarak 927 gün önce görüldü
Yokuş Aşağı Giderken Vitesi Boşa Almak

Ülkemize özgüdür gram gramda olsa benzinden tasarruf edilir bu sayede :D :haha::asd:

eğimin derecesine göre tehlikeli olabilecek durum.
bide fren balatalarına zarar veriyomuş öyle duydum ben ;p

Görgusuz Maganda kiliklilarin yaptığı şey. Sonra kadınlara araba kullanamiyo derler. Öküz bunu yapan.

Gelde pedere anlat Yokuş aşağı giderken hemen al boşa al boşa

bir olur iki olur sonra bir kez çarpar bir daha yapmazlar

halk tabiriyle şeytan vitesi denir : )))
şanzımana çok zararı vardır ayrıca benzinden de tasarruf ettirmez vitesteyken ayağınızı gazdan çekince yine aynı
oranda yakıt tüketmiş olur araç.

Kesinlikle çok tehlikeli! Can ve mal emniyetini düşünen birisinin yapmaması gereken bir şey. Ayrıca otomatik vites arabalarda olmuyor diye biliyorum.

Şehirlerarası yolculuklarda yapılası eylemdir. Ayağın gazın üstünde aynı şekilde durduğu için arada rahatlamak farzdır - cruise kontrol yok ise- bu yüzden yapılır, yoksa benzin tasarrufu ile alakası yoktur.

yeni araçlarda cut-off sistemi ile boşa almaktan viteste bırakarak inmek ile daha fazla yakıt tasarrufu sağlanır genşler bilginize :T:

Arabanın sönmesi durumunda, direksiyonun kitlenmesi sonucu kötü durumlara yol açacak bir hareket.tehlikeli.

Bir yerden bir yere gitmek icin bizim buralarda en az 1 saat kullanildigi icin ayagin bi dk dahi olsa az rahatlamasi icinde yapilir. Ayrica arabasina hakim olmasini bilene sorun yoktur. Yalniz benim babada arabaya baya zarar verdiginu soyluyor. Napalim o da akrobatik seylerle sefamiz olsun acayip zevkli oluyor ama :T:

Yokuş aşağı vitesi boşa almak hem tehlikeli , hem de gereksizdir. Enjeksiyonlu araçlarda daha fazla yakıt tüketimine de neden olur ayrıca.

Geri