Yokluk görmemiş insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dünyanın merkezini kendisi sanır. Şımartılmanın etkisi ile insanları kukla misali kendisi için el etek öpecek zanneder.
Vicdan ölçütünü gösteriş için unutmuştur. Ne adaleti ne gerçek anlamda merhameti vardır. Olgunlaşamaz, hamdır; bu yüzden saman altından su yürütmede maharetlidir.

sayende ben de görmeyeceğim inşallah dimi @Klaus
öyle evlenilecek kıza adımı yazınca bitti mi sandın?

@Melodram
Ben aşırı çekingen biriyim melo ya, valaggg yüzüm kızardı şuan
ben markete gidince bile kasiyerin suratına bakmam içimden direkt derim para üstünü versede çabuk gitsem
yolda güzel bir kız gördüğümde başımı yere eğirim saga sola kaçar adım uzaklaşırım yapmaaaaa bunu banaaa :emoji_hugging: :emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging:

@Melodram
Ben aşırı çekingen biriyim melo ya, valaggg yüzüm kızardı şuan
ben markete gidince bile kasiyerin suratına bakmam içimden direkt derim para üstünü versede çabuk gitsem
yolda güzel bir kız gördüğümde başımı yere eğirim saga sola kaçar adım uzaklaşırım yapmaaaaa bunu banaaa :emoji_hugging: :emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_dizzy_face::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging::emoji_hugging:
başını yere eğip diz kapaklarına baktığını biliyorum, hiç numara yapma burada...

Napalım önce fakir olup sonra zengin mi olalım Sjssjsj

zenginken yokluğa düşmek çok acıtıcıdır
güzel tokatlar yer
yokluğa alışmış insan bunu her halukarda benimsemiştir kaybedeceği birşey yoktur ilerde durumu iyi olursa
nerden geldiğini bilir (tabi kişisine göre)

kiz ironi de ne adimizi da mi unuttun

Geri