..yokLuğuNun eSeri..

Konu sahibi son olarak 1887 gün önce görüldü
..yokLuğuNun eSeri..

bkydp5.jpg

Yüzüm eskiyor damla damla çoğalan hasretinle
virgul.gif
kapında kahrediyorum günlerce gecelerce… Karanlığın solmuş perdeleri iniyor
virgul.gif
kısalan günlerimin azalan umutlarına. Kimsesiz bir siyahı evlat edindim nicedir. Bundadır sesi olmayan karanlık günlerimin suskun nağmeleri. Canıma kasteden bu hazan hep yokluğunun eseri.

İnadına sevda yollarında
virgul.gif
ışıl ışıl cenneti taşıyorum gözlerimde. Sokak sokak
virgul.gif
kapı kapı tatlı sözlerini arıyorum yar. Bir yudum suda dinleniyorum yoruldukça. Her yudumda
virgul.gif
çiçekli gökkuşağını gördükçe ağlıyor siyahım. Durgun göz yaşlarıma ay düşüyor yar
virgul.gif
yorgun güzelliğimle gülümsüyorum şiirlerde. Derin hüzünlerde boğulsam da sensiz
virgul.gif
her şey olurum dizelerinde…

Yağmur
virgul.gif
rüzgar ve sonbahar ben değil miyim ki… Hepsi hatırlatmaz mı beni söyle. Benim gözyaşım değilmi her damla
virgul.gif
bağrına dolan her yönsüz esinti
virgul.gif
dökülen her kuru yaprak ellerim değil mi… Zamansız mekansız her yerde ölümsüz olmak sunuldu gülüşlerimle
virgul.gif
kabul et. Avuç içlerine kondu teklifsiz masum bir öpücük.

Gerçek yada rüya…

bkyyyyfb9.jpg

Yapraklarını göğsünde dinlendirmek isteyen
virgul.gif
başı arşa uzanıp sana değemeyen mahzun bir goncayım şimdilerde. Tatlı canıma eziyet eder yanı başımdaki yokluğun. Dalsız
virgul.gif
budaksız gövdemi sarar mı mavin yeşilin söyle… Toprağa tutunamayan kökleriyle bir gül yetişir mi sevdalı bağrında…

Dermansızım… Yağmalanmış düşlerimin mateminde gömüyorum yarınlarımı kefensiz. Sensizliğin boğazına sarılıyor
virgul.gif
hasretlerin avazında ağıtlar yakıyor göz yaşım. Her damla düştükçe göğsüne
virgul.gif
canlanıyor hakikatler. Ah bir bilseler her şey düşte kaldı
virgul.gif
bıçak kemiğe dayandı bir bilseler.

Susmalıyım şimdi…

bkyyyyyyyyyyyyyyyyck7.jpg

Sustukça her dem taze kalmalı bu sarı sonbahar. Eylül de bitiyormuş meğer yerini bulamayınca yürekte. Kapıları çalıp kaçan bir çocuk gibi saklandım bıraktığın karanlıklara. Sobele beni aşka hadi
virgul.gif
bıraktığın gibiyim. Başka gölge düşürmedim dokunmadığın sevdama. Gel hadi bul beni
virgul.gif
gözlerimin içine gir
virgul.gif
kaybol hatta… Yüreğinle sar
virgul.gif
sarmala…

Eylüle saklandı umutlarım
virgul.gif
yüreğinin aralığında sobele beni
virgul.gif
sevdim seni yar. Gece saçlarıma dokun hadi çoğalt sevinçleri. Gözlerimin mehtabında lal dudaklarımı kucakla
virgul.gif
azalt hüzünleri. Cümle alem bilmeli; sevdam istila ederken gönlünü
virgul.gif
günah defterinden silinmeli her bir satır. Bu sevdanın sevinci en büyük sevaptır yar. Sen de bil…

Uzaktaki yakınım
virgul.gif

Yangınım
virgul.gif

Tutuştuğum bir başınalığım
virgul.gif

bky55oe1.jpg

Geri