Yokluğuna alıştığın birisi tekrar hayatına girmek istese tepkin ne olurdu?

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 281 gün önce görüldü
Hayatınızdan dan bir nedenle çıkan ve güç bela yokluğuna alıştıktan sonra hiç birşey yokmuş gibi hayatınıza geri girmek isteyen birisine tepkiniz ne olurdu?
Bir şans daha verirmiydiniz ?

Hayır vermezdim. Hele ki zamanında benim için önemli biriyse ve ben bu durumu güç bela atlattıktan sonra her şeye alışmışken neden tekrar şaapıyım ki :dusun: Bağımlı yaşamayı seven biri değilim zaten, zaman zaman rotasyon iyidir :honk:

Bir kadın yokluğuna alıştığı bir erkeği geri istemez.

Hayır izin vermem.
Aldığım kararlar doğrultusunda artık hayatıma birini de öyle kolayca sokmayacagim kolayca gittiklerinde inanılmaz üzülüyorum ruhuma yazık ediyorum..
Kesinlikle izin vermem sebebi ne olursa olsun.
Insan insanın kurdudur. Kendimi kimseye ezdirmeye niyetim yok.

Aşk bittiyse hiçbir şekilde vermem. Ama, sevgi devam ediyorsa herkes 2. şansı hak eder.

Sevgili ise bu insan çok yorar, kalsın, istemez.. Fakat eski bir dost ise kapım her zaman açık.. Ne kadar kinci bir yapım olsa da insanların her zaman ikinci bir şansı hakettiğine inanırım..

"biz, yokluğuna alışılanlar olarak, hayatınıza tekrar ve zorla gireriz" diyenleri duyar gibiyim :(

Hayır kesinlikle kabul etmem ..Kürkçü dükkanı kapalı dostum :)

2. Şansı veririm. Tekrar hayatıma girmesine izin verip neler kaybettiğini görmesini isterim, sadece terk ettiği yeri görebileceği bir yer alabilir hayatımda önemsiz biri olarak.

Gelsin tabi kafamın üstü müsait yada kulağımın arkası bi oralar kaldı bilmem anlatabildim mi

kocaman bir sinema salonu gibi bir hayatım var diyebilirim. onada bir koltuk var tabi, isterse en önlerede oturabilir, herkeze yer var. :)

Geri