Yoklama Alıyorum

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
2014-2016 arası forumsal müdavimleri bir parmak kaldırsın bakalım jack sparrow buralarda mı ? onu bile özledim. kutsal cumartesi ekibi hadi görelim nerelerdesiniz hasret giderelim.

W hanim sizi çağırıyorlar.
lukor icip cumartesi gecesini kutsayacakmissiniz.skj

Şaka maka analiz yeteneği zayıf, tutarlı bir argüman üretemeyen, insanın içini kıyan bir imlaya sahip, aşırı saldırgan/çirkef kişiliği 100 km öteden anlaşılan Jack bile özlendi şu ortamda. Tamam şimdikiler de benzer özelliklere sahip ama bunlar copy paste tayfa. O haller o adamın kendi iğrençliğiydi, kötü de olsa orijinaldi. Buralardaysa alıntılasın; büyüklü küçüklü harfleriyle, morumsu Times New Roman yazı karakteriyle, devrik cümleleriyle saldırsın bana. Özlemle yad ediyorum.

baktım ben de o döneme aitmişim.: )))
jack'i ben de hatırladım. bir de ibadeath vardıı, o da pek tartışırdı. bir de sezenler, eksenler..
hımm eksenin yeri bambaşka yalnız, dolu dolu bir abimizdi. gelse de yine no pasaranla atışsalar.

"ateistler konularımıza yazmasın" kampanyasını hatırlayan dinozor tayfa onlayn mııııı??

Peki ya şu tarz iğrençlikleri anımsayan??

Buralar leş gibi eski peynir koktu !

Fevocan da gelmiş :’))))
Böyle zevksiz ama ya, red gibi bir kaç kişinin daha gelmesi lazım.

Jack sparrow’u ben hatirlamiyorum ya, o kimdi ki :D
Dongusel benden sonra geldi. O nasil hatirliyor da ben hatirlamiyorum :dusun:

nihansın dideden ey mest-i nazım...

giphy.gif

Malumatla ve Azra'yla aynı niki kullanıyorlar diye şikayet etmişti beni kshx.
Anmayın ya ciddiye alıp gelir falan.

Ben birde lal vardı deyip gidiyorum,tşk.

lâl demeyeydin iyiydi lena skfjs malumat ve serkanda iyi hatırlar:dd
ask-i azam diyorum bende,çok yardımsever bir arkadasimizdi.

Lal'i biliyorum da bu Aşkı Azam'ı çıkaramadım, o kimdi ya? Serkan sorma karşim mide spazmı geçiriyorum anımsadıkça kldglkdf

Red profilinde Jesse James vardı, yoksa aynı kişiler miydi?

Geri