Yok yaa, bu kiz üye degil, Matrixte bir program.

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Histanbul nicki daha duygusal bir nick olmus Eksen sana, hic ortak noktanizi bulamadim : ))

Histanbul nicki daha duygusal bir nick olmus Eksen sana, hic ortak noktanizi bulamadim : ))

Şiir yazıyorum hikaye yazıyorum senaryo yazıyorum kitap yazıyorum kısacası yazıyorum da yazıyorum ve duygusal olmadığımı mı sandın :) eyvaALLAH sevgili Shinigami...

Şiir yazıyorum hikaye yazıyorum senaryo yazıyorum kitap yazıyorum kısacası yazıyorum da yazıyorum ve duygusal olmadığımı mı sandın :) eyvaALLAH sevgili Shinigami...

Ne biliyim Eksen abi, sen diger forumda hep sert cikislarinla biliniyordun : ))
Senaryonun biri de cinler uzerineydi, hic duygusal olabilecegini dusunmemistim :p

Ne biliyim Eksen abi, sen diger forumda hep sert cikislarinla biliniyordun : ))
Senaryonun biri de cinler uzerineydi, hic duygusal olabilecegini dusunmemistim :p

Anlıyorum canım takılıyorum sana. Ama vallahi bak istediğimde on kaplan gücünde duygusal olabiliyorum vallaaa...

Barış PINARIM benim
:c10miuQ:

Bu arada Oggy naber lan futboltopu. Yina bana laf sokmuşsun ezik şey seni :)
Ooo eksen amca da laf sokmuş. Ulan ayıp sana yaşından başından utan. Yaptığın imalara bak terbiyesiz herif.
Ne güzel eğleniyoruz, gırgır şamata yapıyoruz, sen ve türevlerin çıkıp eğlence konusunu baltalıyorsunuz.
Bi bitmediniz !

Son düzenleme:
Ben de 'Başlangıç' filmindeki gibi rüya içinde rüya görüyorum öyleyse : )

Özlüyom ln Scarlett i bazen.

bende diyorum matrix deki Trinity hangi hatun forumda oyş xs buldum trinityimi sonunda .s

Geri