YOK PARA!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Evet Evet herkes diyor ya ekonomi kötü falan filan Ve sonuna ekliyor para yok işte Her şeyi geçtim Bu son söz doğru yok Arkadaş yok, para yok olmayan da zaten yok, Onu geçtim. olanda da yok ama bozuk yok. Gece nöbetlerinde kantar var Oraya bakıyoruz. Araçlar geliyor, şoförleri falan en büyük sorun, para yok. Çünkü her gelen 200'lük 100 liralık banknot veriyor, gel de koştur dur geceleri. Yok satmak diye buna derler, yok diyoruz ve hay ben bu işin diye gidişleri siz hayal edin garii hahaha. Velhasıl-kelam YOK!

abi yeni uyandım beynim yastıkta kalmış hemen alıp geliyorum bi sn.

kamil abi aklıma bi fikir geldi..... bütün dünyada aynı para birimi kullanılsa güzel olmaz mıydı...... ne kur olurdu, ne döviz...... her herde aynı değerde para....... çok güzel bi fikir bence.....

Ben bilmem bilsem bile bu kadar Alim Profesör ekonomist varken burada benim yorum yapmama müsaade etmezler. Hatta kürekle ağzıma vururlar.. Onun için en iyi yorum, susuYorum.

Para her zaman sorun ya.. Herkese bir tavsiyem var nacizane; işveren bile olsan kendine asgari ücretle çalışan muamelesi yap.! Yani Paran yoksa sorun yok. Lay Lay Lom..

Dün faiz kararından önce yastık altında bir gram altınım vardı... faiz kararından sonra düşebilir, yükselebilir dedikeri için risk alarak bozdurdum.. altını bozdurmakla zengin olmadım.. zaten bozdurmadan önce de zengin değildim.. fakir insan fakirdir alın yazısıyla kuyumcudan cıktım kamil abi..

Millette para çok sadece bozuk parası olanlar az. En zengin ülke Türkiye. Hadi yiyin nasılolsa alışıksınız.

Geri