Yok Artık (2015)

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
421353.jpg

Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2015

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Senarist: Serkan Altuniğne

Tür: Komedi

Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Ceren Moray, Çağlar Çorumlu , Şebnem Bozoklu, Algı Eke, Murat Akkoyunlu, Demet Evgar, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Necip Memili, Gökhan Kıraç ve Güven Murat Akpınar

Konu: Taksici Fikret, Istanbul trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallarken sık sık “Yok artık!” dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih... Fikret´in dünyasının renkli yüzleri seyirciye birbirinden eğlenceli dakikalar yaşatacak.

[YOUTUBE]VruFLJR6P3o[/YOUTUBE]​

karlos kim anlamadım :nee: ama iyi bir oyuncu kadrosu görüyorum keyifli bir film gibime geldi.

kadro çok iyi.
senaristin Serkan Altuniğne olduğunu görünce izlenmeli diye düşünüyorum.
o kafayı herkes bulamaz

Kadro çok iyi,
kara bela ile ikisi arasında kalıp,kara belayı izledim ama en kısa zamanda da kesinlikle gideceğim

Kadroya ve senariste aldanıp gidenler olmuş, aynı hatayı ben de yapacaktım, neyseki gitmeden önce genel yorumları okudum. zaman kaybı diyolar.
Şimdi belki sen beğenirsin ön yargılı olma dediğinizi duyar gibiyim. yok ben hiç beğenmem.

Serkan Keskin'in hatrına gidilir. :o

İyi bir karikatüristden iyi bir film :) Hikayeler parça parça ama sarıyor değil mi Arpes ? :d

Karikatürist iyi, hikayeler parça parça ve sarıyor o da tamam. Ama film böyle atıştırmalık eğlencelik. Kısaydı, kadrosuyla ve bu senaristle çok daha eğlenceli olabilirdi. Ama hoştu.

Gerçi nasıl olduysa yine sonunda kabak benim başıma patladı ama, olsun. lksahdklas

Karikatürist iyi, hikayeler parça parça ve sarıyor o da tamam. Ama film böyle atıştırmalık eğlencelik. Kısaydı, kadrosuyla ve bu senaristle çok daha eğlenceli olabilirdi. Ama hoştu.

Gerçi nasıl olduysa yine sonunda kabak benim başıma patladı ama, olsun. lksahdklas

Ne alakası var ? Şklkkjl

Geri