Yoğun bakımda olan yakınının fotoğrafını paylaşıp dua istemek

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Sosyal medyadan dua kasmak, her like bir dua :mrslkm:

asdfAS:DFAS:DFAS

ölen babası ile foto çekilip rahmet isteyenin bi tık altı

aklıma çok komik bi olayı getiren hadise ahaha. hasta yatağında uyuyan kocasını ve yanında kendisini gülerken fotoğraflamış bi akrabamız bu eşsiz anı feyste paylaşmıştı. yalnız adam öyle bi yatmış ki sanki son nefesini vermiş gibiydi fjfjjd fotoğraf o kadar komikti ki ss alıp iç oğlanı'na atmıştım ve aramızdaki diyalog:

malumat: başınız sağolsun yaziyim mi bu fotinin altına??
iç oğlanı: oha ne manyak akrabaların var herif ölmüş karı kakır kakır gülüyo??

Kınamayın başınıza gelir

Bu tarz özel durumlar ne sosyal medyada ne de forumda paylaşılmalıdır. Gerek fotoğraflı gerek yazılı olarak.

geçmiş olsuna gittik
duymayan görmeyen kalmasın
ayıptır ya

Gecenler de Annemin amcasi hastanedeydi ciddi rahatsizdi
Annemler ziyaretine gitti oyle pozlar çekmiş ki hepsi haberim yok seklinde pozlardı adamin yandan alnini öpmüş gozler kapali felan boyle bir cok poz. üff Allah'tan sosyal medya kullanicisi degil yoksa kesin paylasirdi.
Fakat wpden bacilarina gonderdi. Ne bileyim ya bi denişikler.

Serumlu kol pozu paylasanlar da bu gruba dahil

hepimizin benzer anıları var sanırım. en çok da kanlı yaraları çekip de paylaşanlara kızıyorum. sargılı halini çek be insafsız, o kötü görüntüyü görmek zorunda mıyız biz?

Bir arkadaşınız size dua isteği gönderdi.

15 temmuzda biz bunların cevabını verdik zaten

dün yoğun bakım, bugün yoğum bakın?

Hüsnü Amca' Sirat Köprüsünde Mutlu Hissediyor

Serum takılı iken whatsapp durumuna atmak moda artıkın. Ya medet ya medet.://////

kısaca amip olarak adlandırıyorum ben. hayatımda böyle gerizekalı olan sadece bir güruh daha gördüm onlar da kefenliler. ay neyse öfke kusamayacağım bile.

Yoğun bakımdaki kişiye zerre üzülmeyen ve durumuna saygısı olmayan ruh hastası kimsedir.​

Geri