Yoga Yaparken Ne Giyilir ?

Konu sahibi son olarak 4105 gün önce görüldü
yoga-icin-en-uygun-kiyafet-lymdjpg

Kış aylarında yoga için tişört üzerine sweatshirt ideal bir ikili olabilir. Nefes alıp verdiğimizde ve nabzımız düştüğünde vücudumuz aniden soğumaya başlayabilir. Bu nedenle tişört üzerine mutlaka sweatshirt giyilmelidir.

Tabi sıcak yaz aylarıysa sweatshirt tercih etme gibi bir zorunluluğumuz yoktur. Yogada kullanılan kıyafetin bir parçası da aslında bir battaniye gibi bir şey olabilir. Ama en genel kullanılan kıyafet alt ve üsttür.

Bu sırada kıyafetiniz ayağınıza dolaşmayacak şekilde bol olmaması veya daha dar olup da hareketimizi kısıtlamaması çok önemlidir.

Ve yoga için üretilen özel kıyafetleri tercih etmemiz en uygundur. Ama, illaki yoga için tasarlanan bu kıyafetlerden sizde yoksa rahat bir penye ve alta tayt giyerek yoga da yapabiliriz.

Sabit bir spor olmadığından dar ama rahatlık veren kıyafetler tercih edilmeli. Egzersiz yaparken salaşlık dikkat bozucudur. Dar bir bluz ve opak tayt. Tabii ki şortta bunun içindedir. Klasik tarz işte.:sırıt:

Benim gibi bir kazma yoga yapabilir mi ki ;)

Erkekler kadından daha odaklı hareketlere.

Tayt ya pilates yaparken ben giyiyordum da yoga yapsam onda da giyerim:p

Pelvet hareketi var adam bana yap dese kafa atarım mor salkım ;)

Senin bahsettiğin temel duruşlardan birisi.:sırıt:

aslında giysisiz yapmak daha etkili

Birazdan pilates yapacağım ama su resimde ki hareketi asla yapamam. Ama ters takla atabiliyorum:/

Geri