Yoga ve egzersiz hakkında

Konu sahibi son olarak 2909 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba, sizinle özellikle kış günlerinde yoga veya egzersiz yapabilmek için uygun olan ve yeni keşfetiğim Novada avm içindeki Room 12'yi paylaşmak istedim. Evde yalnız kalamayan ve egzersizleri için hem temiz hemde steril sessiz bir ortam bulabilme sorunu yaşayan arkadaşlarım burayı bir kontrol edebilir. Sizin önerilerinizi de beklerim.

Rain'ciğim Adana'da sanirim mekan rahatlatir gidersin :D

gozlerimizi kapatiyoruz. derin nefes aliyoruz. simdi uctugunuzu dusunun. dusunun. dusunun..... ses yapmayin. parmaklarinizi birlestirin. enerjinizi disari atin.. belki bunlar ise yaramaz fakat seans sonu 200 euro verdik mi rahatlariz

Hmm önceden de duymuştum Room 12'yi şimdi baktım biraz kullanışlı duruyor. Denenebilir, teşekkür ederiz

Yoga hiç bana göre değill,ben yerimde duramıyan biriyim.

Reyhan hanım çok teşekkürler Room 12 tavsiyeniz için. sizin yorumunuzu gördükten sonra mesaj attım çok yardımcı oldular. dünde gidip ilk defa denemiş oldum ve çok memnun kaldım gerçekten amacına uygun diyazn edilmiş bir yer ve kullanışlı. Sağolun tekra paylaşımınız için.

göğsünde yumuşatmış

gozlerimizi kapatiyoruz. derin nefes aliyoruz. simdi uctugunuzu dusunun. dusunun. dusunun..... ses yapmayin. parmaklarinizi birlestirin. enerjinizi disari atin.. belki bunlar ise yaramaz fakat seans sonu 200 euro verdik mi rahatlariz

Vaoov tek seans içinse bu para fazla. :s

Inanmadigim seylerden biri .d

Ama saygi duyuyorum .d

Geri