Yiyip yiyip kilo almayanlara söylemek istediğiniz cümle

Konu sahibi son olarak 1435 gün önce görüldü
Yiyip yiyip kilo almayanlara söylemek istediğiniz cümle?​

Hareket etmeyi denerseniz sizler de almazsınız.
Metabolik bozukluklardan dolayı hızlı kilo alanlar istisnadır onun dışında bol bol hareket en etkili çözüm.
Şu dünyaya bir kez geliyoruz,neden nimetlerinden en lezzetli şekilde faydalanmıyoruz?
Kafanıza göre zayıflayacağım diye otla beslenmek yerine hayatınızda spora yer verebilirsiniz mesela.
İstediğimi dilediğimce doyana kadar yiyen biriyim ve kilom gayet ideal hatta sınav zamanları kilo kayıpları da yaşayabiliyorum (istediğimi yediğim halde)
Yaptığım iş ise basit, bol bol hareket,bol bol yürüyüş.
Önceden üni.den farklı bir ilçede barınıyordum mesela her sabah, her akşam yürüme gidip geldiğimi bilirim ilçeden ilçeye.
Asansör,minübüs acil durumlar harici kullanmam ve bunu mutlu ettiği için yapıyorum.
Düzenli yürüyüşün mutlu ettiği,stresi ciddi anlamda azalttığı bilimsel bir gerçek.
İlk başlarda yorucu gelse de sabrederseniz gönülden yapmaya başlarsınız zamanla.

Dunyalari yediniz be :T: bari pilavla ekmek yemeyin ayip :T:

Metabolizmanız hızlı olduğu için çabuk yaşlanacaksınız.

AA kıskanç bunlar : ) istediğim kadar istediğim her yemeği yiyorum. Gram değişmiyor ..

bende öyleyim 65 e çakılı kaldım fitnısla kilo alcam bekleyin siz bu bedduaları kabul edemem

o kişi benim, tüm bedduaları kabul ediyorum bence de çok sinir bozucu durum.

Nasıl almıyorlar bı anlasam iştah kesildi mi veririm kiloayu ama istahim açılmaya görsün alırım geçen kış çok kilo aldım mesela
Formülünü bize de versinler lütfen

20150605005646-23565bba.jpg

35'inizi gecin de o zaman goreyim sizi, ne yerse yesin kilo almamayi ruyanizda gorursunuz artik :D

Geberin! Lanet pislikler.

Az az ama sık sık yiyorlar yahu.
Dikkat edin bunlara masada :D

Geri