yirmilik diş

Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
24 yaşındayım hala çekiyorum :/

20 yaşında olmaz o , 20+ demek lazım :D birde çürürse hele geceleri uyutmaz onlar

25 yaşındayım. Ara ara gelip intihaplanıp geri gidiyor. Çıkamadı bi türlü.

Dis agrisiyla dr gittiginde cikip curudugunu anladigin dis.
Gereksizmis

Ters ve yana Dogru Oldugu Icin cikmayan Ustune ustluk Cene Sinirlerime Zarar verdigi icin 9 Ay Ònce Cenemden Ameliyat olmama Sebep Olan. ve Hayatimin Bana Son 1 Ayini Aglayarak ve Ceneme Buz Tutarak Gecittiren Sey Bib! :T:

sakin Hafife Almayin Ha Eger Hala cikmadiysa Hemen dr Gidin ( ama òzele gidin Daha guzel ilgileniyorlar :p)
Ameliyatla Alinicak Duruma Gelirse Ozaman Gorursunuz Basiniza Gelen ve gelecekleri :kiki:

Bende neden yok bu diş. Bir çıkmadı gitti. :T:

benim başıma gelmicek olay :p
20lik dişlerim çıkmadı ve çıkmayacakmış : )

Daha bir tanesi cikma yolunda!
Neyse ki disciden korkmuyorum ve 20 lik disten daha kotüsünü yasadim.
Bir an once ciksada kurtulsam:D

başıma,kulaklarıma gözlerime ve çeneme vuran ağrıyla ölüp ölüp dirildiğim sebebinin yirmilik diş olduğunu duyduğum kurtulmak için çektirdiğim çektirdikten sonra daha fazla acı hissettiğim şey.İstersen kafanı duvarlara vur hiç fydası yok ağlarsan açılıyorsun yalnız :p

18imde cikmisti hala ara ara sizlar.
Nefret. :T:

40 yaşında olup da 20 lik diş çıkaranını gördüm.

- Yalandır. İnanmayın.

giphy.webp

Bir haftadır bu şekildeyim. Yaşam sevincim uçtu gitti. Madem çıkıyorsun, uslu edepli çık köşende. Diğer kardeşleri niye rahatsız ediyorsun? Sağ tarafta ne kadar dişim varsa, akordiyon tuşları gibi teker teker ağrıyıp, bayrağı yanındakine teslim ediyor. Sonunda yine kulak bölgesine dönüyor. Acayip bi basınç var şu an kulağımda. Yetiş ya apranax, yetiş ya majezik. Hocam podzemlje ağlıyo, tuvalete gidebilir miyiz?

konuyu görünce bile çektirdiğim dişimin yeri sızladı.
lanet şey, sabahlara kadar ağladığımı bilirim. :liv:

Dördü de aynı anda alınmıştı... ızdıraba bak...

Geri