yine yeni bir umutla yazmaya başladım

Konu sahibi son olarak 3713 gün önce görüldü
yine günlük yazıyorum.daha önce yazdıklarımı yakmıştım.o zaman küçüktüm okuyan olmuştu
ben de üzülmüştüm.boşyere sıkmışım tatlı canımı.çünkü çok çekingenmişim.şimdi buraya bile yazdım ya oluyor işte.bir şey var ki o da şu:yine yeni bir umutla yazmaya başladım.:heyoo:

30.03.2016 ve saat:00:22
çok acı verici şeylere şahit oldum.başkalarıyla ilgili.kendi hayatıma şükrettim.insanlara yardımcı olmanın bir yolunu bulmalıymış meğer.hep boş yaşadım.anladım ki ben bu dünyada iyi şeyler yapmalıyım.fakat kendime de yapacağım en büyük iyiliği yaptım.bu kararı vererek.kendime yapacağım en büyük iyilik inşallah ibadet etmek olacak.yatsı namazı kıldım.huzur doluyum.fakat devamını getirmek nefsime ağır geliyor.yalan söylemiyeceğim.bu doğru ben de onun üzerine gidiyorum.zorlayarak olsa da tembelliği bırakmalıyım.

30.03.2016 ve devam...
merhaba günlük,sana yazacak bir aşk yok yüreğimde biliyorum.fakat aklıma yine de aşk geldi ve yazdım.çünkü ben sevmeyi sevdim.aşk ihtimali bile güzel geldi.bana hayret verici bir kader yazılmış.her bulduğumda kaybettim.uzandığım aşklarım tutunamadan yok oldu çölde serap gibi.şimdi yalnızım.yalnızlığa da alıştım.fakat bir daha seversem sağ cebime koy,kader,istemesem de.

30.03.2016
of sıkıldım ya
bugün yine monoton geçti.uzun bölümü yalnızlıktı bugünümün. ben yalnızlığı hiç sevmiyorum.fakat bazı insanlardan gerçekten uzak duruyorum.bi değişikler.delisi hırlısı var.hep de beni bulur.hayatımda normal insanlar da var.görünce cenneti yaşadığım.iyi ki varlar.

30.03.2016
aslında çok şey var yazacak ne dökebiliyorum klavyeyle ne sığdırabiliyorum hayatımı bu bilgisayar sayfasına.neyse önemli olan yaşamaktı.

30.03.2016
selam günlük,
uykularım kaçtı.bir misafir var yazdıklarımı okuyan başka da seni okuyan yok şimdilik,forumda.ben merak ediyorum.kim acaba?

30.03.2016
bugünkü aklım olsa veya zamanı geriye alsam insanlık tarihi bir afetten korunurdu.ben ne kadar nahlet birisi oldum.neden tembelim.dünyayı kurtaramam ancak ruhumu kurtarabilsem yeterdi.acı çekiyorum.hep kahır.

30.03.2016
onurcan benle konuşsana neden sadece okuyorsun beni diyor günlük.

30.03.2016
bir arkadaşım vardı.eskilerde.o aklıma düştü.çok iyi bir kızdı.masumdu,cesurdu,sadıktı.hayat işte 5 yıl arkadaştık ve buna rağmen o arkadaşıma doyamadım.hatta komşuyduk.taşınmasalardı babasının tayini ile keşke.ya da ne bileyim birbirimizi unutmasaydık.olmaz mıydı?kardeşim benim.eskiye bir özlemdir bu.

30.03.2016
bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.
bu dünya ne tatlı geliyor bana.sanki hiç bitmeyecek.oysa belki ömrün ortasında belki sonundayım.belki doğduğumda ölebilirdim.yaşamaksa bu yalnızlık yaşıyorum.neden biz artık sevgiyi unuttuk sevemiyoruz,
eskisi gibi.duygularımız nerede?umutsuz vaka mıyız?düşünmek sadece maddeyi neden?ben duygusal olunca hayattan bir şey kazanamıyacağımı öğrendim.peki bunu öğrenirken ne kadar zorlandığım önemsiz mi ki yine duyguları es geçmek zorundayım?

Hayırlı olsun lakin burada herkes okuyor günlüğünü =)

sevmek çok güzel oysa. Neden kalbini sevgiden yoksun bırakıyorsun limonata. Beni beğenmiyor musun? Oysa sevilmeye ne kadar da ihtiyacım vardı

ilahimorluk kıskanma

Geri