Yin Yang

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
WGbGvY.jpg

Aslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye ilk senden başlamasaydım..

9DGDjN.jpg

Herkesin sarılırken asla bırakmak istemediği bir kişi, bütün sokaklarını dolaşmak istediği bir şehir, ve yaşamak istediği bir film vardır​

jQBQkW.jpg

Hayatın en güzeI anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağIıyan biri oIduğunu düşündüğünüz andır

YO4OnA.jpg

Sen uykusuzIuk nedir biIir misin? Gece ısIak yastığına başını koymak, yarın ne oIacak diye korkuyIa uyumaya çaIışmak. Sen geceIeri yaInızIıktan ağIamak nedir biIir misin?

ZOY92z.jpg

GüIIer hep eIIerinde açsın, ama dikenIeri batmasın.Sevda hep seni buIsun,ama seni yaraIamasın.MutIuIuk hep yüreğine doIsun,ama beni unutturmasın.

a1XzG4.jpg

Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; Ten’e değil, kalbe dokunacaksın. (Bob Marley)

5GQVOA.png

"Her şeyi içine atarsın da, kendini atacak bir yer bulamazsın. Bilirsin, bilirsin ama kimseye anlatamazsın, anlatsan da anlaşılmazsın..."​

XEXd2k.jpg

Bir zamanlar mutluluğumuzun başrol oyuncuları şimdilerde mutsuzluğumuzun figüranı bile değiller.​

jQWB4W.jpg

Aramızdaki tüm yarım kalmışlığı gecenin karanlığına sakladık ya, ondandır gelmeyişi uykumuzun.​

Geri