Yılmaz Kunt Kimdir,Yılmaz Kunt Biyografisi

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Yılmaz Kunt Kimdir,Yılmaz Kunt Biyografisi,Yılmaz Kunt Hayatı, Beyaz show konuğu Yılmaz Kunt kimdir

Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hayatı ve Biyografisi. Yılmaz Kunt Best Model birincisi. Yılmaz Kunt Sevgilisi var mı boyu yaşı kaç? Merakla beklenen Yılmaz Kunt hayatı ve Biyograifsi sizlerle. Adanlı olan Yılmaz Kunt; Yılmaz Kunt, bu sene yürüdüğü “Best Model” podyumundan zaferle indi. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit ve Çağatay Ulusoy gibi isimlere bakacak olursak, karşımızda Türkiye’nin yeni starlarından biri var diyebiliriz. Peki 21 yaşında kumral ve hatırı sayılır kaslara sahip Kunt aslında kim? Aslen Adanalıyım” diye anlatmaya başlıyor: “Ama Ankara’da doğup büyüdüm. Babamın bir reklam şirketi var. Annem ilaç sektöründe çalışıyor. Bir ablam var. Ailemin en büyük isteği benim iyi bir eğitim almam. Şimdi de Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ikinci sınıftayım.” Şimdiye kadar model ya da oyuncu olmak gibi toz pembe hayalleri yokmuş. Aklı fikri okulunu bitirmekteymiş. Ama şans ona gezmek için geldiği İstanbul’da gülmüş. Yılmaz Kunt keşfedilme hikayesini şöyle özetliyor: “Bana göre İstanbul yaşamak için ideal değil ama gezmek için çok keyifli. Bu yüzden hafta sonları İstanbul’a gelip gidiyordum. Bir gün yolda yürürken Instagram üzerinden bir mesaj aldım. Menajerim Emrah Yıldız beni orada görmüş. O gün de yarışma başvurularının son günüydü. Kafamda öyle bir sürece girmek yokken, kendimi Best Model için hazırlanırken buldum. Yedi ay boyunca sıkı bir kamp sürecine girdim. Hemen adapte oldum. Biraz daha kiloluydum. Yedi ay boyunca 14 kiloyu tamamen yağdan vererek kasa çevirdim.” Kunt, şimdiden sosyal medyada genç kızların gözdesi. Hatta birinci olduktan sonra ahlaksız teklifler bile almaya başladı: “Hem yazılı olarak geliyor hem de fotoğraf gönderiyorlar. Bunlar kendimi bazen kötü, bazen iyi hissettiriyor. Seksi olarak algılanmak negatif bir şey değil ama insan arada kendini obje gibi hissedebiliyor.” Kunt fiziğine güvendiğini reddetmiyor. “Kendimi iyi buluyorum. Ama asıl yarış şimdi başlıyor” diyor. Hedefi modelliğin ötesinde iyi bir oyuncu olmak. Zaten yarışmadan önce oyunculuk dersleri almaya başlamış. İlk anlaşmasını da kısa süre önce imzalamış. Onu bu sezon Kanal D’de başlayacak Abdullah Oğuz’un yeni projesinde göreceğiz.​

Y%C4%B1lmaz-Kunt-boyu-ka%C3%A7.jpg

gülümse yeter sarp boyu kilosu kaç, gülümse yeter sarp gerçek adı, gülümse yeter sarp instagram, gülümse yeter sarp kaç yaşında, gülümse yeter sarp kimdir, gülümse yeter yılmaz kunt kimdir

Geri