-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence trajikNe kadar ironik.
Kafasi "yumurta" gibi olmuş.
ideoloji övüyorsunuz diye ben de örneklendirme yapıyorum zaten. özel hayatı ilgilendirmiyorsa, ideolojisi de ilgilendirmiyor olması gerek senin bakış açısına göre. ideoloji de özel bir tercih yani, kişisel tercih. sözüm meclisten dışarı ama toplasan 3 filmini izlememişlerdir, gelip sanatını övüyorlar.dfjghd komik olan kısım bunlar. burada sanat sepet tartışmıyoruz çünkü.Ben sadece o olduğunu iddia etmedim yanılmıyorsam sevgili stock, suç işleyen elbette cezalandırılacak birey olan tarafı leş zaten diyorum, bıraktığı eserler ve onların sınıfsal faydası benim ifade ettiğim.
İdeoloji bir tercihtir evet ve tercih ettiği ideolojiye işi ile katkı verdi benim söylediğim kısım bu, kaç filmini izlediler kitaplarını okudular mı bilemem ben tabii, bu forumun tartışma kalitesine indirgersek mevzuyu seviye baya düşer zaten hahahideoloji övüyorsunuz diye ben de örneklendirme yapıyorum zaten. özel hayatı ilgilendirmiyorsa, ideolojisi de ilgilendirmiyor olması gerek senin bakış açısına göre. ideoloji de özel bir tercih yani, kişisel tercih. sözüm meclisten dışarı ama toplasan 3 filmini izlememişlerdir, gelip sanatını övüyorlar.dfjghd komik olan kısım bunlar. burada sanat sepet tartışmıyoruz çünkü.
Nasıl gerçek değil? Kızı paylaşmış.Boşuna kavga etmeyin. Foto gerçek değil.