Yılmaz Erdoğan'dan 'Cansu Taşkın' açıklaması

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın sürpriz aşkının görüntüleri ortaya çıkmıştı. Günlerdir konuşulan görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan suskunluğunu bozdu

Manken Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile hakkında çıkan aşk dedikodularını doğrulamıştı. Cansu Taşkın, ünlü oyuncuyla aşk yaşadığını; "Evet, haberler doğru" diyerek itiraf etmişti.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra da Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın romantik anları da ortaya çıktı. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, Erdoğan'ın ablasına sarıldığı anları sosyal medya hesabından yayımladı. Bu görüntüler magazin gündemine oturdu.

Sosyal medyaya sızdırılan görüntüler sonrası Yılmaz Erdoğan'ın, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açacağı iddia edildi.

Yaşananların ardından Yılmaz Erdoğan sessizliği bozdu. Erdoğan; "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." dedi.

Kaynak

3678165_46aa0d9a9ca60fbe4fdfe35e1c1a0f48_640x640.jpg

Yaşananların ardından Yılmaz Erdoğan sessizliği bozdu. Erdoğan; "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." dedi.

Sanırım aşağıdaki başlıkta yazdığım tahminimde haklı çıktım.

Cansu mutlaka riskli bir durum ya da rakip gördü ve kız kardeşi de bu paylaşımları yaptı galiba.:)

Yılmaz Erdoğan-Cansu Taşkın aşkının görüntüleri ortaya çıktı

komplo kurulmuş cansunun kardeşi foto ve video çekmiş
daha fena görüntüler varmış yılmazı konuşamıcak duruma getirmişler

: D

komplo kurulmuş cansunun kardeşi foto ve video çekmiş
daha fena görüntüler varmış yılmazı konuşamıcak duruma getirmişler

: D
Teknoloji çağında bu kadar kayıt imkanı varken hiç kimse arkasında duramayacağı bir ilişki yaşamamalıdır çünkü sonrasında her yere dağıtıyorlar.
Ses kayıtları, videolar, yazışmalar, ekran görüntüleri v.s ile şantaja maruz bırakılan çok fazla insan var.

Geri