Yılmaz Erdoğan-Cansu Taşkın aşkının görüntüleri ortaya çıktı

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Yılmaz Erdoğan ve manken Cansu Taşkın'ın yaşadığı aşkın görüntülerini, Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun paylaştı. Elif Vurgun, sosyal medya hesabından yayınladığı hikaye ile Erdoğan ve ablası Taşkın’ın samimi görüntülerini “Aşkı tanımlar mısınız?” notuyla yayınladı.

Manken Cansu Taşkın verdiği bir röportajda Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını doğrulamıştı. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, ayrıca sosyal medya hesabından ikilinin fotoğraflarını da paylaştı.

Kaynak

1712670765174-g-ku-ib-6-mx-0-aa-scgg.jpeg

Cansu taşkın kim yaw

kızı yaşındakilerle sevgili olmak için film çekiyor muhabbetini reele dökmüş.

• Beğen
Tepkiler: W
Hakkari'den kalkıp İstanbul'a gelen ve bozkırın sihirli iffetini üzerin de taşıyan adam gitmiş,yerine başka bir adam gelmiş.

Hakkari'den kalkıp İstanbul'a gelen ve bozkırın sihirli iffetini üzerin de taşıyan adam gitmiş,yerine başka bir adam gelmiş.
Ya bırak Hakkari ye ne faydası dokundu bu güne kadar ne kattı o yöreye ve insanlarına egoist bencil bir kişilik hiç sevmiyorum

Ya bırak Hakkari ye ne faydası dokundu bu güne kadar ne kattı o yöreye ve insanlarına egoist ve bencil bir kişilik hiç sevmiyorum

Hakkari'li olmadığım için bilemiyorum.Ancak Vizontele ikilemesi güzeldi.Hakikat de kişiliği filmdeki gibidir dedik.Yanlış düşünmüşüz.

Van da çekmişti filmi sizin memlekete faydası oldu mu? : )

Hakkari'li olmadığım için bilemiyorum.Ancak Vizontele ikilemesi güzeldi.Hakikat de kişiliği filmdeki gibidir dedik.Yanlış düşünmüşüz.

Van da çekmişti filmi sizin memlekete faydası oldu mu? : )
Evet artos ta çekilmişti :) hıhı çok katkısı oldu turizm şahlandı ahagagagsfs

Mutluluklar dilerim, Kürtlerin sarışın sevdasını herkes bilmez.

Aralarında 25 yaş varmış.

Olgun erkek çıtır kızı idare edebilir erkekler geç olgunlaşıyor çünkü bana tuhaf gelmedi

Geri