Yılmaz Erdoğan affetmedi; “Ekmeğimizi yiyen it!”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sabah gazetesinde yer alan haberdeki iddiaya göre, sosyal medyada Ayşe K., şahsi hesabından ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın da bulunduğu bir videonun altına yorum yaptı. "Pislik maddeleri, ekmeğimizi yiyen itler" şeklinde paylaşımda bulunan kadın, usta oyuncuyu fena kızdırdı. Erdoğan, o yorumu affetmedi ve savcılığa başvurarak Ayşe K. hakkında şikâyette bulundu.

Ünlü oyuncu, suç duyurusunda onur, şeref ve saygınlığının söz konusu yorumla zedelendiğini belirterek yorumda sarf edilen sözlerin fikir özgürlüğünü aşarak hakaret boyutuna ulaştığını söyleyerek Ayşe K.'nın cezalandırılmasını istedi.

Yılmaz Erdoğan'ın şikâyeti sonrası şüpheli takipçi hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak

1710048816611-yeni-proje-2024-03-10-t-083333.348

Ceza alsın ya da almasın bu tip durumlara sessiz kalmamak gerekiyor ki başka kişilere de aynı şekilde davranamasınlar.

Aa it demek suçmuymuş? Gocaa bir partiye ve onun milletvekillerine bile denildi, sonra n'oldu? Bence Yılmaz Erdoğan da o bayana bir tiyatrosun da rol vermeli ;)

İt demedim ayti dedim diye savunma verir
Sesli klavye ile yazmıştım, suçlu varsa telefon şirketine dava açın deseydi daha mantıklıymışş ;)

Bu dava açma modası bizlere bay Recebten kalma. Yav herifin dava açmadığı kimse neredeyse yok. Çocuğa dahi dava açan bir zattır kendisi. Ehhhh napalım sayesinde moda oldu dava açmak katlanacaklar artık aktroller.

Geri