Yıllardır foruma tek fotoğraf atmayan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Foto atmam cunki boyle bir kesime yakisikli olup olmadığımi belirleme hakki verecek kadar aptal biri deilim juju ya katiliom :emoji_penguin:
Senin de durup durup benim postlarimi cikarman.. kaos sever keke.. onu ben birine cevaben yazmistim sanirim. Fotograf atmayan kadinlari cirkinlikle itham eden bi kafasiza yazmisim heralde.

Senin de durup durup benim postlarimi cikarman.. kaos sever keke.. onu ben birine cevaben yazmistim sanirim. Fotograf atmayan kadinlari cirkinlikle itham eden bi kafasiza yazmisim heralde.
Katılıyorum sana haklısın keke iyilikte yaramiyor ayrıca alintiladigim mesajinda
Suraya tiklayarak gidebilirsin bu yaziyi hangi konuda yazdiysan o konuya gidiosun direkt sayemde yeni bisi ogrendin:) kekkem can kekem

Screenshot_2022-10-18-18-43-50-1~2.png

Ne gerek var ya?

Benim esime sozum var evlendikten sonra hic bir platforma resim atmayacagima dair. Herkesin vardir kendince bir sebebi.

kızlar :( beni üzüyorsunuz şu an :(
ben bu foruma elimi bile emojileyip atmam… delirmeyin. <3
he atarsam bir gün kayınvalidemle atarım demiştim bana burma şov yaparken, az bekleyin :*

Tek bir mesaj atmayan üyelerin yanında bence hiçbir şey.

16 yıllık total forum kariyerimde tek bir insanın bile nasıl göründüğünü özel olarak merak etmediğimi fark ettim. Cezbetme,odaklanma açısından; yoksa her gizeme olduğu gibi buna da merakım var tabii ki.
Basta hemcinslerim olmak üzere özel olarak merak ettiğim şeyler baya farklı insanlardan.
Bu merak beni ipe götürecek.

Yahu @Melodram hanım platonik aşıklarla uğraşamam desene... bazen güzellik bu tarz durumları engellemek için gizlenmeli....

Yahu @Melodram hanım platonik aşıklarla uğraşamam desene... bazen güzellik bu tarz durumları engellemek için gizlenmeli....
onlarla atmadan da uğraştığım için aklıma gelmedi anna hanımcım ama haklısınız… daha da artmasın sayıları :( ah almış gibi hissediyor insan, 10 kilo ah ödemi var üzerimde.

millete dert olmuş üyedir.

size ne lan milletin fotoğrafından, özelinden, emojisinden. biri fotoğrafını merak eder, biri girdiği çıktığı konuları merak eder. mahalle karısı mısınız siz?

Geri