Yıllardır foruma tek fotoğraf atmayan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Forumsalda 1 kere , burada Serçe için 1 kere koyup 3 dk sonra kaldırmıştım.:)
Kâfi.
Arka planda Run, VERA, Süreyya hocamla paylaşmıştım.:)

çirkindir yani başka acıklaması olamaz
mesela ben efso çirkinimdir :emoji_hugging: :emoji_cocktail:

Olm ne iki yuzlu insanlarsiniz. Atmak istemiyor olabilir ne olmus yani diyenler, zamaninda bana sen bi tane fotograf atmiyorsun ya cirkinsin ya erkek diyordu. Riyakarlar..

Olm ne iki yuzlu insanlarsiniz. Atmak istemiyor olabilir ne olmus yani diyenler, zamaninda bana sen bi tane fotograf atmiyorsun ya cirkinsin ya erkek diyordu. Riyakarlar..
keşke erkek olsaydın... evlenebilirdik :(
böyle konularla bi umut birileri gaza gelir diye mi bekleniyor acaba? atmayan atmaz yine...

Gercekten harika olurdu. Bizden olacak bebikolar da yuksek ihtimal harika olurdu. O zaman erkek olmadigima gore geriye cirkinlik kaldi..
çirkinlik de yok, sadece doğru emojiyi seçemiyorsun.... şu an bizden olacak bebikoları düşünmeye daldım devam ettiremicem...
@Shinigami ayy sen de gelirsen bizden olacak çocuklar dünyayı sallar ama umarım bal mumu heykeliyle melih gökçek konuşmaz :(

Bu yolun sonu biseksuellik arkadaslar. Herkes geri adim atsin..

sezen'i bilmem ama kardeşini bi görmek isterijkjk <3
neyse sürpriz olsun...

Esmer dalyan gibi oglumuz. Boyu 183.. unv okumus. Bu arada onu drake e cok benzetirler sakam yok. .p
inşallah drake'ten dönmeyiz buraya kadar gelmişken... sjhjhs. sirius gelse de bu esprilerime gülse :(
ben de rap yapıyorum çok uyumluyuz... kumral, 173 kız dalyansu gibi....

inşallah drake'ten dönmeyiz buraya kadar gelmişken... sjhjhs. sirius gelse de bu esprilerime gülse :(
Ayy nerde o sekerim. Ibrahim abi hemen kizdi ona ya:// yok yok kalemiz saglamm <3 aa sen kumralmisin. Kumral ve Esmerlerin bebisleri pek tatli olur be

Evlenemezsin.. buna izin veremem.. sezenle dunur olmamiz imkansiz.

Ayy nerde o sekerim. Ibrahim abi hemen kizdi ona ya:// yok yok kalemiz saglamm <3 aa sen kumralmisin. Kumral ve Esmerlerin bebisleri pek tatli olur be
evet biraz fazla bana maruz kaldı :(
kurban olayım o kaleye... ay hemen bebişe de geldik, bu iş ciddi... tatlı olmasa nolur sezenciğim bol bol çikolata yediririz yine severiz onu, sonuçta yavrumuz...

*
Evlenemezsin.. buna izin veremem.. sezenle dunur olmamiz imkansiz.
geleceğimiz için.... yapma etme...

@Süreyya hiç bir zaman kimse görmedi..erkek olma ihtimalide var.bizi işletiyor olabilir

evet biraz fazla bana maruz kaldı :(
kurban olayım o kaleye... ay hemen bebişe de geldik, bu iş ciddi... tatlı olmasa nolur sezenciğim bol bol çikolata yediririz yine severiz onu, sonuçta yavrumuz...

*

geleceğimiz için.... yapma etme...
Askimsu bence sorun yok ama dugunden sonra karokola falan dusebiliriz. Ayrica sezen kardesine bisey dersen seni yolar:d neyse ben seni korurum merak etme

Geri