Yıllardır çözemedim, kadın kadına kazık atıyor suçlu niye erkek?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Yazarak daha da açık demeye gerek duymadım çünkü başlıkta her şey var. Bu kadınlardan korkulur :) :)

Cinsin ne olduğu önemli değil kahpe kahpedir hainlik yapmak cinsiyet ile alakalı bişey değil.

Erkek bir kadını başka bir erkekle aldatır ise öldürmek gerekir, ama erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise bunu anlamıyorum neden suçlu erkek oluyor?

gay olmuş oluyo niye öldürüyon
Çok kötü cümleler bunlar

Erkek bir kadını başka bir erkekle aldatır ise öldürmek gerekir, ama erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise bunu anlamıyorum neden suçlu erkek oluyor?

Kazık atmayı mağdurum diyerek örtüyorlar ama kendilerine kazık atılınca yine başka bir kadın tarafından Vay Lele :) bize de mi lolo. Önce kendi içinizdeki pislikleri bir ayırın.

Kamil abide kadin feministi çıktı

Kazık atmayı mağdurum diyerek örtüyorlar ama kendilerine kazık atılınca yine başka bir kadın tarafından Vay Lele :) bize de mi lolo. Önce kendi içinizdeki pislikleri bir ayırın.
Hacım sen ne diyon kadın askerdeki sevgilisini beklemiş mektuplar yazmış adam tezkeresini alınca başka kadınla evlenmiş kadın niye suçlu burda belki haberi yok olaylardan ayrıca yapan eden erkek..erkek nasıl seninn gözünde haksız onu anlamadım ne tuhafsınız ya

Kamil abide kadin feministi çıktı
Ya sorma; maalesef Sabahları Kahvaltı sofrasında annemin kadın programlarına maruz kalıyorum. Işin garibi erkeklere acıyorum. Kadınlara gelirsek "aman Allahım nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar..." diyorum. Suç bende mi? Kesinlikle; Sabahları olanlar olmak üzere böyle programlar yasaklanmalı kaldırılmalı. Türk aile yapısının bu kadar saçma insanlarla dolu olduğunu Düşünmek bile kötü.

0920 ne acaba?
Ben asil ordayim.
Ben Denizli doğumluyum ama Aydın'da büyüdüm şimdi önce Denizli sonra Aydın yazsam doğum tarihi gibi olacak bebe muamelesi görürüm diye yapmadım. Böylesi daha iyi

Bu arada 0920 nedir diye soranlara Ben insanlığın üst modeliyim O benim seri numaram diyorum ;)

Ya sorma; maalesef Sabahları Kahvaltı sofrasında annemin kadın programlarına maruz kalıyorum. Işin garibi erkeklere acıyorum. Kadınlara gelirsek "aman Allahım nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyorlar..." diyorum. Suç bende mi? Kesinlikle; Sabahları olanlar olmak üzere böyle programlar yasaklanmalı kaldırılmalı. Türk aile yapısının bu kadar saçma insanlarla dolu olduğunu Düşünmek bile kötü.
Abi trollüyosan nolur söyle
Yoksa banlancam galiba

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konu ihanet mi? Eğer öyle ise cinsiyetten bağımsız olarak tabii ki ilk başta ihanet eden suçludur. Kendisine duyulan güveni boşa çıkartmış ve karşı tarafı kandırmaya çalışmıştır. İhanete dahil olan kişi ise zaten iyi niyetli değildir ve yakın çevresi dahil bir daha kimsenin güvenini kazanamaz.

Geri