Yıllardır burda olmama rağmen üye sözlük konumun olmaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
biraz da onurcan'a hakkını teslim edelim. herkes o kadar takıldı, geyik yaptı, laf söyledi, çocuk kimseyle takışmadı, üslubunu bozmadı. sen forumsalın öz evladısın onurcan. 12 yaşında buraya girmedin, biz seni forum avlusunda bulup büyüttük.

Moruk ben sana bir sigara yapıyım hollywood bulvarında ayak izim var zannedersin. Üye sözlüğü ne kelime...

forumsal şöyle iyiydi, forumsal böyle harikaydı diye dolaşanlar utanır mı bilmem… her şeye yetiştiniz de bir sözlük konusuna yetişememişsiniz. yazıklar olsun. benimkini de coolumsu açtı, bu da forum tarihinde bir ilktir. çok iyi anlıyorum :emoji_sweat:

Bu char çok iyi ya, neredeydi bugüne kadar.. sana sözlük konusu açmayanlar utansın.. ben kamil0922 ye açtım, limitim dolu benim..

forumsal şöyle iyiydi, forumsal böyle harikaydı diye dolaşanlar utanır mı bilmem… her şeye yetiştiniz de bir sözlük konusuna yetişememişsiniz. yazıklar olsun. benimkini de coolumsu açtı, bu da forum tarihinde bir ilktir. çok iyi anlıyorum :emoji_sweat:
Ya sen bakma ona Melodram, sorgu odasindaki herkesi “Benim hakkimda ne dusunuyorsun?” diye darliyordu :p O yuzden acmamislardir kesin :d

Ya sen bakma ona Melodram, sorgu odasindaki herkesi “Benim hakkimda ne dusunuyorsun?” diye darliyordu :p O yuzden acmamislardir kesin :d
sorgu odasındaki en saçma soru zaten “hakkımda ne düşünüyorsun” sorusu… bi de böyle forumda hiç alakanın olmadığı insanlar bile soruyor bunu, ne diyeyim kardeşim “çok güzel haha atıyorsun” mu? sorgu odalarının kapatıldığı iyi oldu, herkesi de tanımayalım…

Geri