BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Bugün benim için yakabilirsiniz sigaraları.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya sen bakma ona Melodram, sorgu odasindaki herkesi “Benim hakkimda ne dusunuyorsun?” diye darliyordu :p O yuzden acmamislardir kesin :dforumsal şöyle iyiydi, forumsal böyle harikaydı diye dolaşanlar utanır mı bilmem… her şeye yetiştiniz de bir sözlük konusuna yetişememişsiniz. yazıklar olsun. benimkini de coolumsu açtı, bu da forum tarihinde bir ilktir. çok iyi anlıyorum![]()
sorgu odasındaki en saçma soru zaten “hakkımda ne düşünüyorsun” sorusu… bi de böyle forumda hiç alakanın olmadığı insanlar bile soruyor bunu, ne diyeyim kardeşim “çok güzel haha atıyorsun” mu? sorgu odalarının kapatıldığı iyi oldu, herkesi de tanımayalım…Ya sen bakma ona Melodram, sorgu odasindaki herkesi “Benim hakkimda ne dusunuyorsun?” diye darliyordu :p O yuzden acmamislardir kesin :d
İyi gömdün beni helal skskksYa sen bakma ona Melodram, sorgu odasindaki herkesi “Benim hakkimda ne dusunuyorsun?” diye darliyordu :p O yuzden acmamislardir kesin :d
Thank youArtık var yorum yaptım yetenekli şarkıcı![]()
Your welcomeThank you