Sözlük Yıllarca çeyiz yapıp, evde kalınca kullanmaya başlayan insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çeyiz mi kaldı anacım her gün yeni bir şey çıkıyor.
Evlenmeye yakın alınır hepsi.

Başak doğru söylüyor çeyiz yapmak diye bişey kaldı mı ? (: Olay parada hepsini birgünde alırsın.

Eskiden çeyizi olmayanı ayıplarlardı insanlar, demek ki gelişme var.
Oya işlemeyi bilmeyen kadınla evlenmem.

"Asu biliyor musun bu tabakları alırken önce beyime bunlarla yemek verir sonra da memek veririm diye almıştım... Şimdi bak üstüne üzümlü kek koyduk, fiskos yapıyoruz..."

Ü Z Ü C Ü .

Yıllarca çeyiz yapmadım ama evimde kalıyorum ve kendi eşyalarımı kullanıyorum :)

Listeye benim de ismimi yazın :gulus:

EKK burada toplanıyor.

Çeyizi olmayanlara bir yardın eli uzatın. Benim de yok.

ahahaaas ne yapsın kullanacak tabi

Benim pek Yok evde kaldigima de degil yani ajdjskjsd
Düsünüyormus ki her sene birsey cikiyor o Yüzden koymuYorum birsey diyor :D
En iyisi

Annem zamanında "Cansuu Korkmaz yeni mağaza açmış, her şey indirimde sana çatal-kaşık-bıçak seti aldım iki tane" diye gelmişti. O gelişin üzerinden biraz geçmişken anneannemin kaybıyla eve taziyeye gelen iş ordusu sebebiyle açıp kullanmış. Ertesi gün "bir şey olmaz yıkadım kuruladım." dedi ve benim için sorun bile değildi derken derken artık kim gelse onları kullanmaya başladı. Umudu kesmenin bu kadar naif bir anlatımı olamazdı. Teşekkürler anne. Tek varlığımı da telef ettin... Yalnız ilk kez zevkime uygun bir şey almıştı, keşke bana kalsaydı. Evde kalmadık tabii tamamen annemiz kırılmasın diye. Ayrıca evde kalmak ne ya? Kendinize haksızlık etmeyin.

Anneanemin Çeyizleri hala sandıkta. Aramızdan ayrılalı bir 10 yıl oldu. Hala kullanılmıyor.

Canim teyzem bu, zihinsel engeli de olsa hala bir umut yapiyor belki bir gun kullanirim diye, kendi elleriyle yaptigi oyali yemenileri veriyor her gidisimizde. Herkesin bir ruh esi olmali bir yerlerde ciksin gelsin artik o, biz hepimiz o enistemizi bekliyoruz :)

@Lanet adresi gönder canım, yeni eve taşınmaya az kaldı.
Benim evlenmem fizik kurallarına aykırı.

gidin sevişin
bu kadar teferruata gerek yok

Geri